Το σχόλιο της ημέρας Μεγάλη νίκη, μεγάλη εμφάνιση, μεγάλη μαγκιά!

Μία η καίρια ερώτηση: Πόσο πονάει η κεφαλιά του Μιχάι;
Έχει κερδίσει πολλές φορές μέσα στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ! Πιο πολλές φορές από τον οποιονδήποτε! Αυτή η αποψινή επιτυχία όμως θα μείνει στη μνήμη για πολλά-πολλά χρόνια!  

Ήταν μία μάγκικη νίκη ομάδας που ήταν ΠΟΛΥ ανώτερη του αντιπάλου. Με 5-10 τελικές, με κατοχή μπάλας, με διπλάσια κόρνερ και ομάδας που στο τέλος ΖΗΤΗΣΕ τη νίκη σε αντίθετη με τον γηπεδούχο.  

Ήταν μία νίκη του ΜΙΣΟΥ ΠΑΟΚ. Ενός συνόλου ταλαιπωρημένου που ακόμη και απόψε έχασε στο ημίχρονο τον Ίνγκασον!

Ήταν ένας θρίαμβος που πάντα ονειρεύεσαι με γκολ στο 90΄! ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!

 
Μία νίκη που στερεί το όνειρο του αήττητου από τον Ολυμπιακό. Από ποιον; Από τον ΜΟΝΟ που μπορούσε να τον κερδίσει, από τον ΜΟΝΟ που εξάλλου τον κέρδισε και στο κύπελλο.


Ένας θρίαμβος και με κόντρα τον Έλληνα-κατατρομαγμένο Μανούχο, ο οποίος στο Β΄ μέρος έπαιξε το 100-0 με αποκορύφωμα την μη αποβολή Μπουχαλάκη, αλλά και το ότι στις καθυστερήσεις ΔΕΝ έδωσε δύο επιθετικά φάουλ σε Πασχαλάκη και Μιχαηλίδη, ακυρώνοντας το έτσι και αλλιώς άκυρο γκολ του Χασάν ως οφσάιντ. (Και όμως ο Ολυμπιακός με ότι αντιπροσωπεύει) διαμαρτύρεται γιατί δεν μέτρησε το τρις άκυρος γκολ! Αυτός όμως είναι ο Ολυμπιακός!


Όλοι ρωτούσαν τις περασμένες ημέρες αν η ομάδα αντέδρασε στην επιστροφή των βαθμών και αν αυτό θα βγει στο γήπεδο; Πώς να απαντήσεις πριν από το ματς; Περιμένεις και βλέπεις…


Πράγματι, από το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασιστικά. Στο 20΄ το ματς είναι 35-65 σε κατοχή και 0-4 τελικές. Αν αυτό δεν είναι το πιο ενδεικτικό της αλλαγμένης νοοτροπίας και ψυχολογίας, ας μείνουμε στο πώς τελείωσε ο ΠΑΟΚ. Γιατί αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό. Από το 70΄ και μετά με το ματς στο 0-0, ο ΠΑΟΚ ζήτησε τη νίκη. Την έψαχνε σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που είχε το μυαλό στο αήττητο  και τελικά τώρα σκέφτεται το… πόσο πονάει το γκολ του Μιχάι!

 
Για όλη αυτή την εικόνα του ΠΑΟΚ, σαφώς πρέπει να δοθούν τα εύσημα και στον Αμπέλ Φερέιρα. Όταν όλα πάνε στραβά ο προπονητής έχει τεράστια ευθύνη, όταν με μισή ομάδα, παρουσιάζει τόσο καλή εικόνα, τότε του αξίζουν συγχαρητήρια.

Σε ατομικό επίπεδο, ακόμη δεν έχω συνέλθει από το ΤΕΛΕΙΟ ματς του Μαουρίσιο! Δεν μπορεί να τα έχει κάνει όλα τόσο τέλεια ο Βραζιλιάνος απόψε! Τι εγκέφαλος, τι ποιότητα… Μαζί και ο Ελ Καντουρί στο κέντρο, ενώ πίσω ο Βαρέλα έδειξε ότι έχει βρει και πάλι τον εαυτό του και είναι ο ηγέτης στην άμυνα. Ο Πασχαλάκης ήταν κέρβερος όπως πολλές φορές σε αυτό το γήπεδο, ο Μιχαηλίδης είναι το ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ κέρδος των πλέι οφ ενώ για τον Ροντρίγκο που έχω γράψει πολλά άσχημα, θεωρώ ότι έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεσβαρ ήταν μέσα στις φάσεις, ο Τζόλης ήταν δραστήριος και κράτησε πίσω τον Τσιμίκα. Πολύ μεγάλη μνεία πρέπει να γίνει στον Μιχάι. Όχι μόνο για το γκολ, αλλά για το ότι ήρθε και πάλι από το πουθενά και ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ σε όλο το 45λεπτο. Ο Στοχ θεωρώ ότι βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ να δείξει στο τέλος ότι ήθελε περισσότερο το ματς από τον αντίπαλο.

 
Με αυτά και με αυτά όμως η χρονιά δεν τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ έχει άλλα δύο ματς για να θυμίσει και πάλι σε όλους μας ότι άξιζε πολλά παραπάνω από αυτά που πήρε.
Το σχόλιο της ημέρας Μεγάλη νίκη, μεγάλη εμφάνιση, μεγάλη μαγκιά! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.