Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ: Εάν κερδίσει ο Φερέιρα τον Καρέρα…

Σήμερα το βράδυ “παίζεται” μια θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή ο ΠΑΟΚ έχασε μέσα από τα χέρια του νίκες που έπρεπε να πάρει όπως π.χ. με τον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ, με τις οποίες δεν θα είχε κανένα πρόβλημα για τη θέση αυτή…
Η νίκη μέσα στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού, άλλαξε τα δεδομένα και πλέον η ομάδα του Φερέιρα με νίκη σήμερα μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ κερδίζει το εισιτήριο, ανεξάρτητα από την έκβαση του αποτελέσματος του τελευταίου αγώνα με τον Άρη, στην Τούμπα.
Εάν φέρει ισοπαλία, θα πρέπει να νικήσει και τον Άρη (έτσι κι αλλιώς) για να περιμένει την έκβαση του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ, που θα γίνει μία εβδομάδα πριν τον τελικό του κυπέλλου, μεταξύ των δυο ομάδων και ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
Εάν χάσει σήμερα από την ΑΕΚ, ισχύει το ίδιο, όπως και προηγουμένως, δηλαδή υποχρεωτικά νίκη με Άρη και αναμονή για το αποτέλεσμα στο Φάληρο.
Γι αυτό και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Νίκη σήμερα επί της ΑΕΚ και τέλος όλα!
Εάν νικήσει ο ΠΑΟΚ, αλλάζουν και τα δεδομένα για Φερέιρα, γιατί ίσως να αποφασίσει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία ο Ιβάν Σαββίδης, μόλις έρθει στη Θεσσαλονίκη.
Διαφορετικά, θεωρείται τελειωμένη η συνεργασία. Όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα που φέρνουν, αν και η δεύτερη θέση δεν είναι στόχος του ΠΑΟΚ, που πάντα παίζει για νταμπλ, αλλά επειδή θα είναι η τελευταία φορά που ο δεύτερος της βαθμολογίας θα παίρνει μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τα ματς θα είναι μονά, υπάρχει η αισιοδοξία για μια καλή κλήρωση και μάλιστα στην Τούμπα, άρα όλα μπορούν να συμβούν και να παίξει επιτέλους ο ΠΑΟΚ σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Όσο για τον Φερέιρα: Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος…
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ: Εάν κερδίσει ο Φερέιρα τον Καρέρα… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.