Είδηση-«Βόμβα» για Μαρινάκη: «Μπράβοι», αστυνομικοί, συνεργάτες και κουμπάροι... οι πρωταγωνιστές σε «Τζήλο» – «Hilton»!



Ήρθε η ώρα τα Piperata.gr να σας αποκαλύψουν γιατί στην αρχή ακριβώς του έτους φέρεται να κρατήθηκε ο φάκελος της «αρπαγής από το lobby του Hilton» του υπογράφοντος – δημοσιογράφου και δεν εστάλη το πρώτο μέρος του πορίσματος από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στον εισαγγελέα, προκειμένου να χρεωθεί η υπόθεση σε ανακριτή - εισαγγελέα για να κληθούν εκ νέου σε απολογίες οι δράστες και φυσικά οι εντολείς τους (ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί), έτσι ώστε εν συνεχεία να αποδοθούν κατηγορίες και να γίνουν ενδεχομένως ακόμη και προφυλακίσεις για κακουργηματικές πράξεις. 
Εκ των συναγομένων από το προανακριτικό υλικό της αποτυχημένης εγκληματικής επιχείρησης κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου, το οποίο διαβιβάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας στους εισαγγελείς, προκύπτουν τα εξής άκρως αποκαλυπτικά στοιχεία: οι Χρήστος Πρωτογεράκης και Δημήτρης Μαντατάς, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την τέλεση του άγριου ξυλοδαρμού τού διαιτητή Θανάση Τζήλου, συνομιλούσαν μεταξύ τους, αλλά και με μία σειρά από άλλα πρόσωπα, τα οποία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, συνδέονται με την εταιρεία Capital του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και, δυστυχώς, ακόμη και με τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 ...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Το στοιχείο που κράτησε το φάκελο «αρπαγή Hilton» για περαιτέρω διερεύνηση, είναι ότι, από την αντιπαραβολή των διαγραμμάτων που αποτυπώνουν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των εμπλεκομένων στον ξυλοδαρμό Τζήλου, προκύπτει πως δύο αστυνομικοί και δύο «μπράβοι» που ανήκουν στην επίσημη φρουρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με την υπόθεση.

Πρόκειται για τον υπαστυνόμο Γιώργο Λιάρο και τον υπαστυνόμο Βαγγέλη Κρασανάκη. Ο δεύτερος μάλιστα είχε υπηρετήσει στο πρόσφατο παρελθόν και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην υπηρεσία ασφαλείας υψηλών προσώπων που διέθετε η ΕΛ.ΑΣ. και ήταν επικεφαλής της φρουράς του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρώτος υπηρετεί σε μία εξαιρετικά «ευαίσθητη» Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Πρόκειται για την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, η οποία υλοποιεί τα εντάλματα προφυλάκισης. Είναι φανερό πως η θέση αυτή είναι απολύτως νευραλγική. Σε αυτήν την Υπηρεσία μεταβιβάζονται οι εντολές υλοποίησης ενταλμάτων και, άρα, έχει μεγάλη σημασία ένα παράνομο δίκτυο να είναι σε θέση να γνωρίζει μία πληροφορία περί προφυλάκισης πριν αυτή εκτελεστεί.
Το τρίτο πρόσωπο παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Πρόκειται για τον περιβόητο μπράβο του Μαρινάκη, Μάρκο Σταυρουλάκη, ο οποίος αποδεδειγμένα υπηρετεί ως συνοδός ασφαλείας του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Όπως διαπιστώθηκε από εξονυχιστικές έρευνες των αρχών μετά από επίσημη σχετική καταγγελία του υπογράφοντος δημοσιογράφου στις 19 Μαρτίου 2018 ήταν ο πρωταγωνιστής στην υπόθεση της βίαιης αρπαγής μου από το ξενοδοχείο Hilton -μέρα μεσημέρι(!) της 15ης Μαρτίου 2018-, ενώ φέρεται σε ανύποπτο χρόνο να έχει διαπράξει και φόνο! (Διαβάστε ΕΔΩ)
Σύμφωνα λοιπόν με το προανακριτικό υλικό, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας διαπίστωσε πως οι αστυνομικοί Κρασανάκης και Λιάρος, καθώς και ο συνοδός ασφαλείας του Μαρινάκη, Μάρκος Σταυρουλάκης, συνομιλούν κατ' επανάληψη με τους δράστες του ξυλοδαρμού Πρωτογεράκη και Μαντατά, πριν και μετά την εγκληματική ενέργεια. Οι αστυνομικοί εκλήθησαν βεβαίως από την Ασφάλεια Λάρισας να καταθέσουν.
Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις τους, ο μεν Γιώργος Λιάρος δήλωσε πως γνωρίζει τον Δημήτρη Μαντατά από τις κερκίδες του γηπέδου, καθώς και οι δύο είναι φανατικοί οπαδοί της ίδιας ομάδας, δηλαδή του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάρος γνώριζε τον Δημήτρη Μαντατά με το γηπεδικό ψευδώνυμό του, «Ντατάς».

Ο άλλος δε αστυνομικός, ο Βαγγέλης Κρασανάκης, ο οποίος -υπενθυμίζεται- υπηρέτησε στην προσωπική ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέθεσε πως γνωρίζει τον Μαντατά μέσω του κουμπάρου του εφοπλιστή και του ζεύγους Ισίδωρου Κούβελου – Ντόρας Μπακογιάννη, Μανώλη Κονταράκη (γνωστός ως Κονταρός). Άλλωστε, και ο ίδιος ο λαουτιέρης εντοπίζεται από το ηλεκτρονικό δίχτυ που ξεδίπλωσε η Ασφάλεια Λάρισας στις κοινές επικοινωνίες που είχαν οι δράστες του ξυλοδαρμού.

Όπως αναφέρει ο Κρασανάκης, ο Δημήτρης Μαντατάς ή «Ντατάς» είχε αναλάβει καθήκοντα συνόδου του Μανώλη Κονταράκη, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα λόγω ατυχήματος. Εκ των πραγμάτων, δηλαδή, διαπιστώνεται άμεση προσωπική σχέση μεταξύ Κονταράκη, Μαρινάκη και Μαντατά.
Εδώ να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Μαντατάς είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών, καθώς είναι σεσημασμένος για δεκάδες κλοπές και ένοπλες ληστείες τραπεζών που έγιναν κατά την περίοδο 2002 – 2005.
Παρτίδες, όμως, με τη Δικαιοσύνη φέρεται να είχε και ο έτερος δράστης Χρήστος Πρωτογεράκης, για παράβαση του  νόμου περί όπλων.
Επιπλέον, όπως αποκάλυψαν τα Piperata.gr, σύμφωνα με την κατάθεση του υπαστυνόμου Κρασανάκη, κατά την περίοδο που ο ίδιος υπηρετούσε στην ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Χρ. Πρωτογεράκης είχε αναλάβει καθήκοντα προσωπικού ασφαλείας για τις μετακινήσεις υψηλών στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσώπων του περιβάλλοντος του εφοπλιστή.

Όπως καταγράφεται και στο προανακριτικό υλικό, ο Μανώλης Κονταράκης έχει στενή σχέση με τον δράστη του ξυλοδαρμού Δημήτρη Μαντατά.

Από τη διασταύρωση των συνομιλιών μέσω των κινητών τηλεφώνων προκύπτει πως στις 11 και στις 12 Δεκεμβρίου του 2018 ο Δημήτρης Μαντατάς δέχεται τρεις κλήσεις από τον Μανώλη Κονταράκη. Όμως, ο ίδιος ο Μαντατάς στις 12 Δεκεμβρίου, επτά δηλαδή ημέρες πριν από τον ξυλοδαρμό του διαιτητή, είχε μεταβεί στη Λάρισα, προφανώς για κατόπτευση του χώρου. Παρέμεινε στην πόλη της Θεσσαλίας για τουλάχιστον μία ώρα, όπως επισημαίνεται στο προανακριτικό υλικό. Επέστρεψε στην Αθήνα για να αναχωρήσει εκ νέου μετά των άλλων δύο δραστών, τα ξημερώματα της 19ης Δεκεμβρίου, για τη Λάρισα, όπου και εκτελέστηκε ο ξυλοδαρμός.
Όπως προκύπτει επίσης, ο δράστης Μαντατάς είχε σχεδόν καθημερινές τηλεφωνικές επαφές με τον Μανώλη Κονταράκη ή Κονταρό, κατά το χρονικό διάστημα πριν από την 11η Δεκεμβρίου αλλά και μετά την 19η Δεκεμβρίου, ημέρα του ξυλοδαρμού. Η πυκνότητα αυτών των τηλεφωνικών επαφών (52 τον αριθμό μέσα σε 15 ημέρες) αποτελεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο, που καταμαρτυρά πολλά...

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Πρώτον, οι δύο ταυτοποιημένοι δράστες Πρωτογεράκης και Μαντατάς συνομιλούν την επίμαχη περίοδο με ένα πρόσωπο που εργάζεται στην προσωπική ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και το οποίο είναι αναμεμειγμένο σε βίαιες υποθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν που αφορούν τον εφοπλιστή (Σταυρουλάκης).
Δεύτερον, οι δράστες του ξυλοδαρμού Τζήλου επικοινωνούν με έναν υπαστυνόμο, ο οποίος έχει υπηρετήσει με επίσημη μετάθεση στην προσωπική ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη (Κρασανάκης), αλλά και με έναν υπαστυνόμο (Λιάρος), ο οποίος εργάζεται σε νευραλγικό πόστο στην ΕΛ.ΑΣ., που αφορά στην εκτέλεση των ενταλμάτων προφυλάκισης,  που δηλώνει ότι γνωρίζει προσωπικά τον έναν εκ των δραστών, δηλαδή τον Δημήτρη Μαντατά...
Τρίτον, σύμφωνα με το προανακριτικό υλικό, ο υπαστυνόμος Βαγγέλης Κρασανάκης συνομιλεί με όλους τους παραπάνω, μέσω κινητού τηλεφώνου που είναι καταγεγραμμένο ως υπηρεσιακό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ενδεικτικό είναι το συγκεντρωτικό διάγραμμα της ΕΛ.ΑΣ. που συμπεριέλαβε στο προανακριτικό υλικό η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας και στο οποίο αποτυπώνονται οι κοινές επαφές των πρωταγωνιστών στην υπόθεση Τζήλου.

f
Σημειώνεται πως στο σχετικό διάγραμμα της ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάζεται ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκει σε μία γυναίκα (Ν.Π.), όμως, από την έρευνα προέκυψε πως στην πραγματικότητα το κινητό αυτό χρησιμοποιείται από γνωστό πρωταθλητή του τζούντο (Α.Κ.), ο οποίος φαίνεται να έχει διαδραματίσει ρόλο στην υπόθεση... Τον εν λόγω άνδρα διερευνούν ακόμη οι Αρχές.
Ο πρωταθλητής του τζούντο, πάντως, φέρεται να συνομιλεί με τους δράστες Ματαντά και Πρωτογεράκη. Ο δεύτερος, δηλαδή ο Πρωτογεράκης, χρησιμοποιεί τηλεφωνική γραμμή στο όνομα ενός Μουζακίτη, αλλά η Ασφάλεια Λάρισας κατάφερε να ταυτοποιήσει τον πραγματικό χρήστη του κινητού.
Παράλληλα, ο πρωταθλητής τζούντο Α.Κ., επικοινωνεί με τους αστυνομικούς Λιάρο και Κρασανάκη, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται μεν, αλλά ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου που λήγει σε... 020 ανήκει σε αυτόν.
Οι πρωταγωνιστές της απόπειρας δολοφονίας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, φέρονται να επικοινωνούν τηλεφωνικός με τον Νίκο Συντυχάκη (σε αυτόν αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ ότι ταυτοποιείται συγκεκριμένος αριθμός κινητού), που εντοπίζεται εντός της εταιρείας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη επί της οδού Ιάσωνος 3 στον Πειραιά.  
Είδηση-«Βόμβα» για Μαρινάκη: «Μπράβοι», αστυνομικοί, συνεργάτες και κουμπάροι... οι πρωταγωνιστές σε «Τζήλο» – «Hilton»! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.