ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ: Αυτό θέλει ο ΠΑΟΚ για να βγει δεύτερος, μετά την δικαίωση στο CAS!




Ο στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης από την αρχή της χρονιάς, αλλά του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, του νταμπλ δηλαδή, αλλά επειδή οι δυο στόχοι χάθηκαν, αυτός που απομένει πλέον, είναι μόνο η δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ…
Με βάση τη σημερινή κατάσταση λοιπόν και μετά την δικαίωση του ΠΑΟΚ στο CAS για την επιστροφή των 7 βαθμών, κάτι που τυπικά θα επιβεβαιωθεί από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στους 68 βαθμούς έναντι 65 της ΑΕΚ και σήμερα παίζουν:
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Την επόμενη αγωνιστική ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και την τελευταία των πλέι οφ ΠΑΟΚ-Άρης και Ολυμπιακός-ΑΕΚ!
Άρα, για να πάρει τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ θέλει έξι βαθμούς έως το τέλος, αλλά και στραβοπατήματα της ΑΕΚ ή λιγότερους βαθμούς με ισοπαλία π.χ. στο ΟΑΚΑ.
Αν πάμε με βάση τα φαβορί, που δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά μόνο θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τον ελλιπή Άρη την τελευταία αγωνιστική, δύσκολη είναι η αποστολή του, σήμερα το βράδυ με Ολυμπιακό και ο μεγάλος “τελικός” θα είναι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εάν καταφέρει και πάρει μια ισοπαλία, που θεωρείται θετικό αποτέλεσμα.
Με αυτή τη λογική, ο ΠΑΟΚ παίρνει τη δεύτερη θέση, αφού θα είναι απίθανο για την ΑΕΚ να νικήσει τελευταία αγωνιστική μέσα στο Καραϊσκάκη.
Σημαντικό επίσης είναι το σημερινό ματς και κομβικό θα λέγαμε, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. που δεν θα είναι εύκολη αποστολή για την ΑΕΚ, με τους “μικρούς” του Δώνη να έχουν το μαχαίρι στο στόμα…
Τώρα πλέον, με τους 7 βαθμούς που του είχαν κλέψει αδίκως, ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση, περισσότερες από την ΑΕΚ.
ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ: Αυτό θέλει ο ΠΑΟΚ για να βγει δεύτερος, μετά την δικαίωση στο CAS! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 12, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.