Αντί για ανασχηματισμό είχαμε Κυβερνητικό... συνωστισμό!

Περιμέναμε Κυβερνητικό ανασχηματισμό, αλλά αυτό που έκανε τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Κυβερνητικός... συνωστισμός.
} Έπρεπε πάση θυσία να χωρέσουν στην Κυβέρνηση κάποιοι πολιτικοί που έχουν μπάρμπα στη Κορώνη, και αυτό νομίζω κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.
} Οι μεταγραφές από το κόμμα του Καρατζαφέρη που βάρεσε διάλυση, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
 
} Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, ο Βορίδης φρόντισε να σπρώξει στην Κυβέρνηση και την πρώην γυναίκα του για να γλιτώσει τη... διατροφή.
 
} Τώρα σειρά έχει ο Αδωνις να αξιοποιήσει τη δική του σύζυγο, και αυτό δεν θα καθυστερήσει πολύ να γίνει.
} Έτσι, αν δείτε την Εμμανουηλίδου να καλύπτει κάποια θέση στο Κυβερνητικό σχήμα, να μην εκπλαγείτε.
 
} Αυτό που πιθανόν  έλλειπε από την Κυβέρνηση ήταν πέντε ακόμη Υφυπουργοί για να μοιραστούν τις αρμοδιότητες με αυτούς που υπάρχουν, γιατί οι άλλοι δεν μπορούσαν να σηκώσουν το... Κυβερνητικό βάρος.
 
} Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αντί να δημιουργήσει μια ολιγομελή Κυβέρνηση και ένα ευέλικτο Κυβερνητικό σχήμα, αύξησε τους Υπουργούς, με αποτέλεσμα να το έχει... ξεχάσει.
} Εμείς θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι ακόμη και σε μια Κυβέρνηση τη διαφορά δεν την κάνουν οι πολλοί Υπουργοί, αλλά οι ικανοί.
 
} Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως είχαμε προβλέψει, ο Ιβάν Σαββίδης έκλεισε το Έθνος.
} Είχαμε κάνει αυτή την πρόβλεψη, γιατί όταν ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να αγοράσει το Έθνος, η Εφημερίδα νοσούσε βαριά και δεν υπήρχε θεραπεία σωτηρίας.
} Βέβαια σε αυτό συνέβαλε και η εταιρία του Μαρινάκη που ελέγχει την διανομή των Εφημερίδων, αλλά και αυτό προβλέψιμο ήταν.
 
} Κάτι ... προοδευτικά τσογλάνια αρνήθηκαν να φορέσουν τις μάσκες τους μέσα στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από κάποιους μη... προοδευτικούς επιβάτες, οι οποίοι τους ξυλοφόρτωσαν γα τα καλά.
 
} Ποτέ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν λειτουργούσε καλύτερα, παρά το καθημερινό βαρύ πρόγραμμα του Περιφερειάρχη που πρέπει να βρίσκεται αρκετές μέρες της Εβδομάδας εκτός Θεσσαλονίκης λόγω των σοβαρών υποχρεώσεών του.
} Αυτό οφείλεται στην έμπνευση που είχε ο Περιφερειάρχης να ορίσει αναπληρώτριά του την έμπειρη, την έντιμη και την αποτελεσματική Νανά Αηδονά.
} Η απόφαση του Απόστολου Τζιτζικώστα να επιλέξει για αναπληρώτρια την Νανά Αηδονά, ήταν από τις πλέον εύστοχες, και αυτό προκύπτει από το έργο που επιτελεί.
 
} Από τους υπάρχοντες Περιφερειακούς συμβούλους, κανείς δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Περιφερειάρχη τόσο αποτελεσματικά.
} Αυτή είναι η δική μας απάντηση σε κάποιο γελοίο τύπο που διαλαλούσε λέγοντας, ότι αν ο Περιφερειάρχης μπορούσε, ακόμη και Δεσπότη θα έχριζε τη Νανά Αηδονά.
 
} Ναι ρε καραγκιόζη, καλύτερα θα τα πήγαινε ένας Δεσπότης με φουστάνια, παρά ένας πισωγλέντης  άνδρας σαν  και σένα…
 
} Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ανέρχονται σε μερικά εκατομμύρια απογοητεύθηκαν από την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διατηρήσει στην Κυβέρνηση τον ανεπαρκή και αποτυχημένο Αυγενάκη.
} Ο Πρωθυπουργός είχε πολλούς και σοβαρούς λόγους να απομακρύνει τον υπάλληλο του Μαρινάκη από την Κυβέρνηση, και ούτε έναν να τον κρατήσει.
} Κι όμως, τον κράτησε για χάρη του Μαρινάκη. Αυτό, να μην το ξεχάσει διότι έρχονται και εκλογές…
http://www.balladoros.com/nea.php?news=19325
Αντί για ανασχηματισμό είχαμε Κυβερνητικό... συνωστισμό! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 06, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.