Φουλ της τακτικής Όσα έγιναν στην απογευματινή προπόνηση στο Πήλιο μέσα από το PAOK24

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Γεμάτο ήταν και πάλι το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα, με την απογευματινή προπόνηση της ομάδας να ολοκληρώνεται πριν από λίγο.
Και σήμερα, το... μενού περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις τακτικής, που είχαν στόχο την άμεση κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα, μέσα από επιθέσεις που γίνονταν κυρίως από τα άκρα.

Οι περισσότερες παρατηρήσεις είχαν να κάνουν με την ταχύτητα εκτέλεσης αλλά και με τα τελειώματα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους μισούς να κάνουν κίνηση στην περιοχή και να σουτάρουν μέσα από αυτήν και τους υπόλοιπους να εκτελούν φάουλ στον Πασχαλάκη.

Από τους πρώτους που έφυγε από το γήπεδο, ήταν ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, που σταδιακά ανακτά ρυθμούς, ενώ από τους τελευταίους οι Πέλκας και Ίνγκασον, που έκαναν ατομικό.

Στο ξενοδοχείο και το γυμναστήριο έμειναν οι Αουγκούστο και Ροντρίγκο από την άλλη, που συνεχίζουν τα δικά τους προγράμματα.
Φουλ της τακτικής Όσα έγιναν στην απογευματινή προπόνηση στο Πήλιο μέσα από το PAOK24 Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 06, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.