Ο Μπαμπούλας[Αυθ. Τίτλος: The Boogeyman].Είδος: Θρίλερ, Μεταφυσικό Θρίλερ, Τέρατα, Τρόμου, Φαντασίας




 Μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους, η Σέιντι Χάρπερ και η μικρότερη αδελφή της, Σόγιερ, είναι συντετριμμένες. Ο ψυχολόγος πατέρας τους, Γουίλ, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον δικό του πόνο, με αποτέλεσμα να είναι απών από τις ζωές των κοριτσιών. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται στο σπίτι τους ζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγά οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.

Σκηνοθεσία:

Rob Savage

Κύριοι Ρόλοι:

Sophie Thatcher … Sadie Harper

Chris Messina … Δρ Will Harper

Vivien Lyra Blair … Sawyer Harper

Marin Ireland … Rita

Madison Hu …

LisaGay Hamilton … Δρ Weller

David Dastmalchian … Lester

Han Soto … Joe

Maddie Nichols … Natalie

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: Scott Beck, Bryan Woods, Mark Heyman

Στόρι: Scott Beck, Bryan Woods

Παραγωγή: Dan Cohen, Dan Levine, Shawn Levy

Μουσική: Patrick Jonsson

Φωτογραφία: Eli Born

Μοντάζ: Peter Gvozdas

Σκηνικά: Jeremy Woodward

Κοστούμια: Kari Perkins

  • Τα στοιχεία της ταινίας είναι ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας. Η τελική τους μορφή θα είναι έτοιμη με την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες. 

Διεθνής Κριτική (μ.ο.): Αναμένεται.

Τίτλοι

  • Αυθεντικός Τίτλος: The Boogeyman
  • Ελληνικός Τίτλος: Ο Μπαμπούλας

Σεναριακή Πηγή

  • ΔιήγημαThe Boogeyman του Stephen King.

Παραλειπόμενα

  • Το The Boogeyman είναι από τις πρώιμες δουλειές του Stephen King, έχοντας παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 1973 στο περιοδικό Cavalier. Το 1978 ενσωματώθηκε στη συλλογή Night Shift. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους μεταφορά του στην οθόνη, ενώ έχουν προηγηθεί 7 μικρού ή μεσαίου μήκους διασκευές (η πρώτη ήταν το 1982).
  • Η ταινία είχε ανακοινωθεί το 2018 από την 20th Century Fox. Μεσολάβησε όμως η αγορά του στούντιο από την Disney τον επόμενο χρόνο, και η ταινία αυτή ήταν από εκείνες που είχαν αναβληθεί. Το 2021 όμως ανακοινώθηκε το όνομα του σκηνοθέτη και ότι ο Mark Heyman θα εργάζονταν πάνω σε ό,τι είχαν ήδη έτοιμο οι Scott Beck και Bryan Woods. Ήταν παρόλα αυτά ένα σχέδιο για το συνδρομητικό κανάλι Hulu. Η δοκιμαστική προβολή του Δεκέμβρη του 2022 άλλαξε και πάλι τον σχεδιασμό, με την ταινία να αναπρογραμματίζεται για τις αίθουσες.
  • https://www.filmy.gr/movies-database/the-boogeyman-2023/#1532166509679-4246494b-40171dfc-67d110ca-a5db852c-82a5fdfd-b65b9df7-fe1b214d-48b3d3b2-710062fc-932bd893-93f6
Ο Μπαμπούλας[Αυθ. Τίτλος: The Boogeyman].Είδος: Θρίλερ, Μεταφυσικό Θρίλερ, Τέρατα, Τρόμου, Φαντασίας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 12, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.