Μήνυμα… τελικού από ΠΑΟΚ! (pic).«Ας το κάνουμε μαζί!»


 O ΠΑΟΚ έχει μπει σε mood… τελικού, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να ολοκληρώνει το Σάββατο (13/5) την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει την έκβαση της μάχης για την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Δικέφαλος γνωρίζει ότι για να κατακτήσει αυτός την τρίτη θέση, και να κλειδώσει το εισιτήριο για το Europa League πριν τον τελικό, θέλει μόνο νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Στο πλαίσιο αυτό, οι «ασπρόμαυροι» έστειλαν το δικό τους μήνυμα, μέσω ανάρτησης στους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media.

Σε αυτήν αναφέρουν χαρακτηριστικά: 

«Ένα τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Μια αποστολή. Ας το κάνουμε μαζί!»

 

Η ζωή χωρίς τον Ίνγκασον

Τι έκανε ο Δικέφαλος χωρίς τον «βράχο» της αμυντικής του γραμμής

O ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον «τελικό» της τρίτης θέσης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, και ολοκληρώνει την προετοιμασία του με μια προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (13/5, 18:00), μετά το τέλος της οποίας θα γνωστοποιηθούν και οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αποστολή.

 

Σε αυτήν αναμένεται να επιστρέψει, μεταξύ άλλων, και ο Ίνγκι Ίνγκασον, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, φωνάζοντας «παρών», στο πλέον κομβικό κομμάτι της σεζόν, αφού το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» ακολουθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό.

Ο 29χρονος, που αποτελεί έναν εκ των αρχηγών των «ασπρόμαυρων», έκανε την τελευταία του συμμετοχή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική των Play Off, όπου και αποκόμισε το πρόβλημα τραυματισμού.

Φυσικά αποτελεί τον «βράχο» της άμυνας του Δικεφάλου, αφού δεν έχει αγωνιστεί συνολικά σε εννέα παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν, τόσο για λόγους τραυματισμού, όσο και για λόγους αποφόρτισης.

Τα τέσσερα από αυτά μάλιστα ήρθαν μέσα στη διαδικασία των Play Off.

Συνολικά, σε αυτές τις εννέα αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Δικέφαλος έχει επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε αυτά τα παιχνίδια,  χωρίς τον έναν εκ των αρχηγών του έχει δεχθεί συνολικά επτά γκολ, ενώ υπήρχαν δύο παιχνίδια που δέχθηκε από δύο γκολ (με Λεβαδειακό και Άρη στην Τούμπα), με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τις νίκες με το ίδιο σκορ (3-2).

Ο Ισλανδός την τρέχουσα σεζόν έχει καταγράψει 34 συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ, ενώ έχει δει τέσσερις φορές την κίτρινη κάρτα.

https://inpaok.com/773251/i-zoi-choris-ton-ingkason-2/

Τελευταία «πρόβα» ενόψει Ολυμπιακού

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ σήμερα (13/5), ο οποίος στοχεύει στη νίκη στην αυριανή (14/5) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Δύσκολο έργο θα έχει ο Δικέφαλος, καθώς ψάχνει νίκη στο ντέρμπι, ώστε να τερματίσει τρίτος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε να διαχειριστεί πολλές απουσίες, ωστόσο στο φινάλε της αγωνιστικής χρονιάς οι περισσότεροι δίνουν το «παρόν».

Οι παίκτες δούλεψαν με τους προπονητές στην ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων στη χθεσινή (12/5) προπόνηση, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Αγώνα δρόμου για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους κάνει ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε χθες (12/5) μέρος του προγράμματος προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Στα «πιτς» παραμένει και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο και πισίνα.

Η προετοιμασία κορυφώνεται σήμερα, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν τελευταία προπόνηση στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

https://inpaok.com/773233/teleftaia-prova-enopsei-olybiakou/

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ ΕΔΩ http://geoponos-bet-paok.blogspot.com/search/label/Ποδόσφαιρo%20Paok?max-results=20

Μήνυμα… τελικού από ΠΑΟΚ! (pic).«Ας το κάνουμε μαζί!» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 13, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.