Με το μυαλό στην… επίθεση! Μονόδρομος οι τρεις βαθμοί στο αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η κλεψύδρα του φετινού πρωταθλήματος σιγά σιγά αδειάζει με τον ΠΑΟΚ να μετράει αντίστροφα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και το πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη κι όπως είναι λογικό η επίθεση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στις προπονήσεις καθώς ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να βρει γκολ για να πάρει την τρίτη θέση της βαθμολογίας και μαζί το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν.

Στην χθεσινή προπόνηση (12/5) οι επιθετικοί αυτοματισμοί κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Πέρα από την προθέρμανση και λίγες παρτίδες rodno, οι παίκτες δούλεψαν με τους προπονητές στην ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Τάισον ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα. Σήμερα (13.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ μετά αναμένεται να ανακοινωθεί και η αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

https://www.paok24.com/podosfairo/421911/me-to-myalo-stin-epithesi/

Αποφασίζεται του Τάισον για το ντέρμπι!

Τα δεδομένα για την συμμετοχή του Βραζιλιάνου.

Όπως ενημερωθήκατε χθες μέσα από το PAOK24, ο Τάισον Φρέντα «έβγαλε» το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ την Παρασκευή 12/5 σκορπίζοντας αισιοδοξία στο τεχνικό επιτελείο.

Εφόσον ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συμμετάσχει κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας, τότε είναι πολύ πιθανό θα συμπεριληφθεί κανονική στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός πως ο 35χρονος έχει αρχίσει να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα μόνο οφέλη έχει για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι εκτός του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχουν μπροστά τους το παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας…

https://www.paok24.com/podosfairo/421930/apofasizetai-toy-taison-gia-to-ntermpi/

 ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ ΕΔΩ http://geoponos-bet-paok.blogspot.com/search/label/Ποδόσφαιρo%20Paok?max-results=20

Με το μυαλό στην… επίθεση! Μονόδρομος οι τρεις βαθμοί στο αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 13, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.