Τα 6+1 συμβόλαια που ολοκληρώνονται! Οι ποδοσφαιριστές που εκ των πραγμάτων βρίσκονται στον “αέρα” τη δεδομένη χρονική στιγμή!

Η επόμενη ημέρα του Πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ, σαφέστατα και περιλαμβάνει… πολλή δουλειά προς την κατεύθυνση της ποιοτικής αναβάθμισης του “ασπρόμαυρου” ρόστερ, προκειμένου ο Δικέφαλος να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδό του στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά να πρωταγωνιστήσει εντός των συνόρων και τη σεζόν 2024-25! Σημαντικό κομμάτι αυτής, αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, σε πέντε εβδομάδες μένουν “ελεύθεροι” οι Ζίβκο ΖίβκοβιτςΑντελίνο ΒιεϊρίνιαΣτέφαν Σβαμπ και Μπράντον Τόμας, ενώ ολοκληρώνεται ο δανεισμός των Σουαλιό ΜεϊτέΤόμας Κεντζιόρα και Μάρκος Αντόνιο, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή για να μην επιστρέψει στην Τούμπα, μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών!

https://www.paok24.com/podosfairo/495167/ta-6-1-symvolaia-poy-oloklironontai/

 

Τα 6+1 συμβόλαια που ολοκληρώνονται! Οι ποδοσφαιριστές που εκ των πραγμάτων βρίσκονται στον “αέρα” τη δεδομένη χρονική στιγμή! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.