«Καυτές» επαφές ΠΑΟΚ, Μεϊτέ, Μπενφίκα και άμεση εξέλιξη. Κώστας Πετρωτός

Ενας από τους πιο κομβικούς παίκτες στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ είναι ο Σουαλιό Μεϊτέ που έκοψε το νήμα της σεζόν με 42 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ και πλέον μένει να φανεί αν μπορεί να συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» και τα επόμενα χρόνια. 

Στη συμφωνία δανεισμού με την Μπενφίκα είχε μπει οψιόν αγοράς 4.000.000 ευρώ (για το 70% των δικαιωμάτων του), ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ψάχνει φόρμουλα να ρίξει την τιμή αγοράς (με βάση τα ρεπορτάζ των πορτογαλικών ΜΜΕ, η χρυσή τομή μπορεί να επιτευχθεί περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ) για τον 30χρονο Γάλλο μέσο, ο οποίος έχει και ο ίδιος υψηλές απαιτήσεις, θέλοντας να βάλει εαυτόν στην λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων της ομάδας, με συμβόλαιο αρκετά πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. 

ADVERTISEMENT

Προς το παρόν, τόσο σε ό,τι αφορά της απαιτήσεις της ομάδας του, όσο και σε αυτές του ιδίου, υπάρχει απόσταση με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, επειδή η υπόθεση του είναι κομβική για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν (ο Λουτσέσκου θέλει να κρατήσει στην ομάδα τον ύψους 1,87μ. μέσο), οι επαφές έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του metrosport.gr, μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται εξέλιξη, καθώς υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στις επαφές. Προς ποια κατεύθυνση, θετική ή αρνητική, θα απαντηθεί σύντομα.

https://www.metrosport.gr/kaytes-epafes-paok-meite-mpenfika-kai-amesi-exelixi-973743

 

«Καυτές» επαφές ΠΑΟΚ, Μεϊτέ, Μπενφίκα και άμεση εξέλιξη. Κώστας Πετρωτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.