Πρωινός Τύπος (12/6):Δύο μεγάλα επιτεύγματα του Σαββίδη.Σαββίδης και Κωνσταντέλιας τοποθέτησαν μαζί το θεμέλιο της φετινής παρουσίας του ΠΑΟΚ.

 

ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε σύντομο χρονικό διάστημα πιστώθηκε με δύο, διαφορετικού είδους αλλά υψίστης σημασίας επιτεύγματα. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την παραμονή του Κωνσταντέλια. Όσο αφορά το πρώτο επίτευμα θα ήταν αδικία να μην αναφέρουμε την πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και την ατυχία που σκέπασε την τρομερή αγωνιστική του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλλου. Το δεύτερο επίτευγμα για τους περισσότερους ήταν «πιο μη αναμενόμενο» απότο πρώτο. Ελλάδα και Ευρώπη θεωρούσαν σχεδόν βέβαιη τη μεταγραφή του Κωνσταντέλια στην Αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Η σφοδρή αυτή πιθανότητα, που απείχε λίγο από την βεβαιότητα, ανατράπηκε από μία δίωρη συζήτηση του παίκτη με τον πρόεδρο. Εκεί αφαιρέθηκε από την Σάλτσμπουργκ η υποψήφια φωτογραφία του παίκτη από το γκρουπ των μελλοντικών παικτών της. Η ομάδα μεσίτρια προσέφερε ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα της. Ωστόσο εκεί μίλησαν πολλά πράγματα στην ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή του Ιβάν Σαββίδη. Η προοπτική το να περάσει ο Δικέφαλος στους 36 του Τσάμπιονς Λιγκ με παραμονή των κορυφαίων παικτών και την προσθήκη 2-3 ξένων αλλά και Ελλήνων ποδοσφαιριστών, αποτελεί πλέον το δρομολόγιο προς την επιτυχία. 

Αυτό που ξεχωρίζει τον πρόεδρο του Δικεφάλου είναι ο χαρακτήρας του που αποτυπώνει μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα.Ναι μεν οι υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση υποδαυλίζουν όλα τα οικονομικά εμπόδια και δαμάζουν την πιθανότητα να ήθελε ο Κωνσταντέλιας να φύγει (κάτι που πιστεύουμε ότι δεν ισχύει για την φετινή χρονιά). Σαββίδης και Κωνσταντέλιας τοποθέτησαν μαζί το θεμέλιο της φετινής παρουσίας του ΠΑΟΚ αλλά και της ελπίδας για μία ανάλογη συνέχεια.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1206556_proinos-typos-12/6-diabasmenos-kai-sobaros-o-alonso-dyo-megala-epiteygmata-toy

Πρωινός Τύπος (12/6):Δύο μεγάλα επιτεύγματα του Σαββίδη.Σαββίδης και Κωνσταντέλιας τοποθέτησαν μαζί το θεμέλιο της φετινής παρουσίας του ΠΑΟΚ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.