Κωνσταντέλιας: Η επιμονή και η στάση της Σάλτσμπουργκ. Ολα όσα έκανε η αυστριακή ομάδα εδώ και 1,5 χρόνο

Η Σάλτσμπουργκ δείχνει εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο, με ένα τρόπο που σχολιάστηκε εσωτερικά από τον ΠΑΟΚ, το πόσο θέλει τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Η ομάδα από την Αυστρία δείχνει να γνωρίζει καλά το πώς θα πρέπει να φερθεί σε τέτοιες περιπτώσεις. Με τον Κωνσταντέλια να δεσμεύεται με συμβόλαιο, η Σάλτσμπουργκ έδειξε με ξεκάθαρο και παράλληλα σωστό τρόπο, το πόσο πολύ ήθελε τον 21χρονο Βολιώτη. Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι πως η αυστριακή ομάδα κινήθηκε σε κάθε περίπτωση σεβόμενη τον ΠΑΟΚ, καταθέτοντας μια σειρά από προτάσεις, προσπαθώντας να αποσπάσει το «ναι» του ΠΑΟΚ, χωρίς ποτέ να τον παρακάμψει.

Πολλες φορές οι ομάδες που θέλουν έναν ποδοσφαιριστή αναζητούν τρόπο ώστε να τον έχουν σύμμαχο. Η Σάλτσμπουργκ δεν έπαιξε αυτό το παιχνίδι, κάτι που συζητήθηκε εντός ΠΑΟΚ, καθώς; οι ασπρόμαυροι διαπίστωσαν πως η ομάδα που του προσέγγισε κινήθηκε επαγγελματικά.

https://www.paok24.com/podosfairo/498076/konstantelias-i-epimoni-kai-i-stasi-tis-saltsmpoyrgk/

 

Κωνσταντέλιας: Η επιμονή και η στάση της Σάλτσμπουργκ. Ολα όσα έκανε η αυστριακή ομάδα εδώ και 1,5 χρόνο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.