Πρωινός Τύπος (15/6):Ένα μήνυμα σαφές και ξεκάθαρο εστειλε ο ΠΑΟΚ. Θέλει να μεγαλώσει, να δυναμώσει, να εξελιχθεί, να γιγαντωθεί. Άμεσα! Εδώ και τώρα!

FORZA

Η συναρπαστική ανατροπή στην περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια στέλνει μηνύματα παντού. Ο ιδιοκτήτης-οπαδός Ιβάν Σαββίδης λίγες ημέρες μετά από μία ακόμα γενναία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, «φώναξε» πως δεν δεν ενδιαφέρεται να ρευστοποιήσει περιουσιακά στοιχεία. Προέχει η αγωνιστική απογείωση. Λέγοντας «όχι» σε ένα καράβι λεφτά που έδιναν οι Αυστριακοί, έστειλε ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες. Στον εγχώριο ανταγωνισμό, στην αγορά, στους συμπαίκτες του «Ντέλια«, στους οπαδούς, σε κάθε ομάδα που ορέγεται παίκτες του Δικεφάλου, στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. 

Ένα μήνυμα σαφές και ξεκάθαρο. Ο ΠΑΟΚ θέλει να μεγαλώσει, να δυναμώσει, να εξελιχθεί, να γιγαντωθεί. Άμεσα! Εδώ και τώρα! Αυτό το «όχι» μπορεί να επιταχύνει ένα σωρό υποθέσεις. Ήδη η περίπτωση του Μαντί έκλεισε. Του Σβαμπ επίσης. Αν τελεσφορήσουν και αυτές του Μεϊτέ και του Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ θα έχει βάλει τα πιο ισχυρά θεμέλια για τη νέα σεζόν, ακόμα κι αν δεν κάνει καμία άλλη μεταγραφή!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Προσπερνώντας τον Ενωσίτικο ιδιοκτησιακό αιφνιδιασμό και μπαίνοντας στις πρώτες διαπιστώσεις σε ότι αφορά την μεταγραφική δραστηριότητα των τεσσάρων «μεγάλων» του ρετιρέ, μπορείς να ξεχωρίσεις με σχετική άνεση τις προθέσεις τους, τουλάχιστον σε ότι έχει σχέση με τις πιθανότητες διατήρησης των «ασημικών» τους, που διαθέτουν στα ρόστερ τους. Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά και μένοντας ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ, έχουμε ένα τεράστιο «όχι» θα λέγαμε, για την ελκυστική πρόταση που δέχθηκε από την Σάλτσμπουργκ. Ο Σαββίδης κράτησε τον Κωνσταντέλια και όπως όλα δείχνουν μένει για φέτος και ο έτερος χρυσός πιτσιρικάς (Κουλιεράκης).

Στον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, γιατί ο συντελεστής δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Ο Μεντιλίμπαρ δήλωσε δημόσια πως θα ήταν πολύ ευχαριστημένος, αν ο Ντάνιελ Ποντένσε όπως και ο Νταβίντ Κάρμο μαζί με τον Αντρέ Όρτα που έφτασαν τον Γενάρη, έμεναν στο λιμάνι. Άλλο πράγμα όμως οι προθέσεις του Βάσκου τεχνικού και άλλο το γεγονός ότι και οι τρεις αυτές υποθέσεις παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή όλοι ασχολούνται με το νέο προπονητή και τις τελευταίες υπεραισιόδοξες δηλώσεις του. Το θέμα Ιωαννίδης μπαίνει στο περιθώριο, ιδιαίτερα και μετά το νέο τραυματισμό του. Τέλος στην ΑΕΚ, θεωρείται βέβαιο πως οι άνθρωποι του Μελισσανίδη με τον Αλμέιδια είχαν ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό προγραμματισμό και το νεότερο που προστέθηκε είναι ότι το νέο αφεντικό, σύμφωνα με τους ρεπόρτερ της ομάδας, ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο «μπαμ» που θα γράψει ιστορία. 

https://www.sdna.gr/monimes-stiles/proinos-typos/1207703_proinos-typos-15/6-sooy-sloyka-apo-epohes-gkali-o-olympiakos


 

Πρωινός Τύπος (15/6):Ένα μήνυμα σαφές και ξεκάθαρο εστειλε ο ΠΑΟΚ. Θέλει να μεγαλώσει, να δυναμώσει, να εξελιχθεί, να γιγαντωθεί. Άμεσα! Εδώ και τώρα! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.