Πρωινός Τύπος (17/6): Η διοίκηση επιβάλλεται να λύσει όλα τα εσωτερικά θέματα και να προχωρήσει τουλάχιστον σε 2 μεταγραφές.

ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Η προετοιμασία αρχίζει 20 του μήνα στο προπονητικό του ΠΑΟΚ και συνεχίζεται στο Χορστ της Ολλανδίας από την 1η Ιουλίου. Μέσα σε λίγες ημέρες η διοίκηση επιβάλλεται να λύσει όλα τα εσωτερικά θέματα και να προχωρήσει τουλάχιστον σε 2 μεταγραφές. Φυσικά δεν εννοούμε να αποκτήσει παίκτες αμφιβόλου αξιας. Αλλά ούτε να φτάσουμε στο σημείο των προηγούμενων ετών όπου ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν παράταση τον Αύγουστο για να αποκτήσει παίκτες. Φέτος ο Δικέφαλος πέτυχε την κατάκτηση ενός πολύ δύσκολου και άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος. 

Η κατάκτηση αυτή του προσδίδει ηθική ενδυνάμωση και δημιουργεί νοητικό πλέγμα το οποίο οδηγεί στην ενίσχυση του συλλόγου. Γνωρίζουμε ότι το να γραφεις κάτι είναι το ένα εκατομμυριοστό του να πραγματοποιήσεις το γραφόμενο. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο σε χώρες όπως η Ελλάδα και ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. ελπίζουμε ο ΠΑΟΚ να φέρει και άλλους παίκτες που διψούν για διάκριση και θα το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο. Ο Τάισον για εμάς, παρά την μεγάλη ποδοσφαιρικά ηλικία του, μας έκανε φανερό τι μπορεί να προσφέρει μια ομάδα ομάδα σε ενα παίκτη και το αντίστροφο. Μακάρι να το ξαναδούμε!

https://www.sdna.gr/mpasket/1208208_proinos-typos-17/6-o-mpartzokas-ekane-iroa-ton-sloyka-einai-polla-ta-lefta-gia

 

Πρωινός Τύπος (17/6): Η διοίκηση επιβάλλεται να λύσει όλα τα εσωτερικά θέματα και να προχωρήσει τουλάχιστον σε 2 μεταγραφές. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 17, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.