Aποκάλυψη: Προτάσεις από το εξωτερικό για Τζίμα! Το “γκελ” του 18χρονου φορ σε Γερμανία, Ελβετία και η κίνηση… ματ του ΠΑΟΚ!

Ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2028 είναι εδώ και λίγη ώρα ο Στέφανος Τζίμας, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ. 

Η είδηση ξάφνιασε ευχάριστα τον κόσμο του Δικεφάλου, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει πάντως εδώ και καιρό στην “ατζέντα” της την επέκταση του συμβολαίου του 18χρονου επιθετικού, καθώς αυτό που ίσχυε έως σήμερα ολοκληρωνόταν τον Δεκέμβριο του 2025, δηλαδή σε 1,5 χρόνο.

Ωστοσο όπως σας αποκαλύπτει το PAOK24, το γεγονός που ίσως επέσπευσε την συγκεκριμένη – άκρως θετική τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για τον ΠΑΟΚ – εξέλιξη, έχει να κάνει με το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τον Τζίμα από δύο ομάδες του εξωτερικού!

Πιο συγκεκριμένα, μία ομάδα της Γερμανίας και μία της Ελβετίας εξέφρασαν την επιθυμία τους να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Έλληνα φορ υπό το καθεστώς του δανεισμού, με τον Δικέφαλο να μην είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο προς την κατεύθυνση ο Τζίμας να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αλλά να μην είναι διατεθειμένος να βάλει κάποια ρήτρα ή οψιόν αγοράς σε οποιαδήποτε deal.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ “έδεσε” σήμερα με ισχυρό συμβόλαιο ένα ακόμα “δικό” του παιδί, σε συνέχεια της μη πώλησης του Γιάννη Κωνσταντέλια και του νέου συμβολαίου στον Γιάννη Μιχαηλίδη

https://www.paok24.com/podosfairo/499599/apokalypsi-protaseis-apo-to-exoteriko-gia-tzima/

 

Aποκάλυψη: Προτάσεις από το εξωτερικό για Τζίμα! Το “γκελ” του 18χρονου φορ σε Γερμανία, Ελβετία και η κίνηση… ματ του ΠΑΟΚ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 20, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.