ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Το σχόλιο της ημέρας: Η μεγάλη, η μοναδική, η σπουδαία κίνηση του Γιάννη Κωνσταντέλια


Αλλη μία πολύ ωραία μέρα για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του μέσα στο 2024. Ο σπουδαίος Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο πιο αγαπητός Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν φεύγει για τη Σάλτσμπουργκ, κάτι που μέχρι και χθες το βράδυ μετά την πρώτη του επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, ήταν σχεδόν βέβαιο!!

Ναι! Αλήθεια είναι ότι μέχρι και χθες ή σήμερα το πρωί, είχαν δημιουργηθεί όλες οι συνθήκες αποχώρησης ή παραχώρησης και ο κόσμος, όπως και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζονταν με μελαγχολία να αποχαιρετήσει έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή που έπαιξε και πολύ μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. (Ξέρω, ξέρω… Οι δημοσιογράφοι φταίνε και γι αυτό! Οι δημοσιογράφοι που έγραφαν ψέματα και δεν ήξεραν και από το μυαλό τους βγάζουν ιστορίες και… και… Ούτε που μας νοιάζουν εδώ στο PAOK24 οι wannabe ρεπόρτερ του ίντερνετ, όλοι οι ξερόλες που απλά πρέπει να μισούν κάτι για να δίνουν νόημα στη ζωή τους. Ούτε μας ένοιαζε που μέχρι χθες μας κατηγορούσαν γιατί δεν λέγαμε την… «αλήθεια»  όπως άλλοι, ότι ο Κωνσταντέλιας έχει ήδη πουληθεί, ούτε μας νοιάζει που σήμερα κατηγορούμαστε για το ακριβώς αντίθετο, αφού ο Κωνσταντέλιας δεν πουλήθηκε! Τέτοια παράνοια! Γνωριζόμαστε χρόνια όμως και ξέρετε ότι ΠΟΤΕ δεν θα γράφουμε αυτό που “πουλάει” αλλά αυτό που ισχύει).

Γνωριζωντας όλα μα όλα τα δεδομένα της υπόθεσης και έχοντας καταλάβει ακριβώς τι «παίζει» σε αυτή την υπόθεση της Σάλτσμπουργκ με όλους τους εμπλεκόμενους, θα γράψω απόψε (χωρίς να κατηγορώ κανέναν) ότι ο πιο μεγάλος πρωταγωνιστής που πραγματικά αξίζει αποθέωσης γι αυτό που έκανε, είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!! Γιατί; Μα… γιατί στο τέλος-τέλος πάντα γίνεται ό τι θέλει ο παίκτης.

Εννοείται ότι τεράστιο ρόλο έπαιξε και πάλι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης απλά ΚΑΙ σε αυτή την υπόθεση λειτούργησε 100% ανθρώπινα, όπως έκανε και σε πολλές άλλες παρόμοιες «τελευταίες» συναντήσεις, προ πώλησης παίκτη. Ο Σαββίδης βάζει πάνω από όλα τον άνθρωπο. Μιλάει, ψυχολογεί, βλέπει τι θέλει ο καθένας και αποφασίζει, δίνοντας συνήθως την… ευχή του.  Όπως συμβαίνει βέβαια τις πιο πολλές φορές, στο τέλος-τέλος γίνεται του… παίκτη. Και τώρα έτσι έγινε, όταν βέβαια ο Γιάννης στο 90’ της υπόθεσης έμεινε μόνος, εντελώς μόνος και έπρεπε να αποφασίσει τι πραγματικά θέλει η ψυχούλα του, αφού άκουσε και τον σπουδαίο άνθρωπο και μετά παράγοντα Ιβάν Σαββίδη. Πόσο βέβαιος είμαι ότι και σε αυτή την επαφή ο Ιβάν έδωσε ρεσιτάλ ανθρωπιάς σκλαβώνοντας τον παίκτη!

Πολύ ΠΑΟΚ όλο αυτό! Μπράβο τους, μπράβο και στο Γιάννη γιατί έγραψε ιστορία με τη σημερινή του πράξη που έτσι όπως δρομολογήθηκε, σπανίζει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όλες τις περασμένες μέρες έγραφα και έλεγα πολύ προσεκτικά για… «την πλευρά του παίκτη».  Σήμερα γράφω και θα γράφω για τον Γιάννη που έκανε κάτι μεγάλο! Με τόσο συναίσθημα και τόση αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η Σάλτσμπουργκ έφθασε εκεί που έφθασε στην πρότασή της (ιστορικό ρεκόρ) χωρίς να έχει μιλήσει, χωρίς να τα έχει βρει με την πλευρά του παίκτη; Δηλαδή αυτοί είναι ανόητοι κι έχασαν τόσο χρόνο προσπαθώντας να διαπραγματευτούν και να τα βρουν με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχουν κάνει τις κινήσεις τους με την πλευρά του παίκτη; Μήπως είναι ψέμα τα 8 εκατομμύρια για πέντε χρόνια με κυμαινόμενο συμβόλαιο που ξεκινούσε από 1.4 εκ. ευρώ ετησίως ενώ εδώ ο νεαρός άσος έχει φθάσει τα 550 χιλιάρικα μέσα από τις αλλεπάλληλες αλλά λογικές αυξήσεις του ΠΑΟΚ; Η όλη διαδικασία πρόταση- αντιπρόταση και όλα όσα διέδιδε η μία πλευρά για τις δικές της κινήσεις, έδειχναν προς τα που πάει η υπόθεση και επαναλαμβάνω ΚΑΝΕΙΣ δεν κατηγορείται για όλα αυτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και προς τα εκεί πήγαινε η υπόθεση.

Κι όμως σήμερα μετά από μία πολύ δύσκολη χθεσινή μέρα, ο νεαρός Γιάννης τα άφησε όλα στην άκρη, δεν άκουσε κανέναν παρά μόνο τη ψυχούλα του και είπε το σπουδαίο, το πολύ μεγάλο και ιστορικό… «δεν πάω πουθενά». Φυσικά έπαιξε ρόλο και η στάση του Σαββίδη. Εννοείται ότι και ο πρόεδρος τον «άγγιξε» ανθρώπινα και ίσως τον οδήγησε σε άλλες σκέψεις ΧΩΡΙΣ να τον πιέσει, χωρίς τις μεθόδους που πολλές φορές χρησιμοποιούνται. Ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης δεν ξέρουν να φέρονται έτσι και οι παίκτες το γνωρίζουν γι αυτό και τον εκτιμούν αφάνταστα.

Η είδηση της παραμονής όπως αναμένονταν έγινε δεκτή με τεράστιο ενθουσιασμό, όπως ακριβώς και η αγάπη των ΠΑΟΚτσήδων για το «παιδί» τους, για το σπλάχνο του ΠΑΟΚ, για ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό δημιούργημα του Δικεφάλου που ήταν έτοιμο να φύγει και τελικά θα παίξει και άλλο για την ομάδα. Πόσο; Κανείς δεν ξέρει. Στην Αυστρία για τη Σάλτσμπουργκ πάντως, τώρα στις αρχές του καλοκαιριού, ΔΕΝ θα πάει και μαζί με την ομαδάρα του Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να φέρει τον Δικέφαλο του Βορρά στα νέα γκρουπ του Champions League.

https://www.paok24.com/podosfairo/498085/to-scholio-tis-imeras-1626/

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Το σχόλιο της ημέρας: Η μεγάλη, η μοναδική, η σπουδαία κίνηση του Γιάννη Κωνσταντέλια Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.