Ο διστακτικός Μεϊτέ, φέρνει Μίσιτς. Ο Κροάτης είναι ο αγαπημένος του Ράζβαν, με το αγκάθι Ντιναμό να μειώνει τις αντιστάσεις του

Ο Σουαλίχο Μεϊτέ δεν έχει απαντήσει ακόμη στη πρόταση του ΠΑΟΚ αναζητώντας μία καλύτερη πρόταση από Σαουδική Αραβία και αυτό είναι σαφές πλέον πως έχει ενοχλήσει την ΠΑΕ γιατί ουσιαστικά ο ίδιος την έβαλε να διαπραγματευτεί με την Μπενφίκα δείχνοντας έτοιμος να συμφωνήσει.

Από την ΠΑΕ είναι γνωστό πως θα περιμένουν την περίπτωση του Γάλλου μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όμως παράλληλα, περνά το μήνυμα στον Γιόζιπ Μισιτς για να βοηθήσει ώστε να μειωθούν οι απαιτήσεις της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στον ΠΑΟΚ ζυγίζοντας την κατάσταση, καταλήγουν στο γεγονός πως ο Μίσιτς είναι ένας παίκτης που τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν περισσότερο με τον Μαντί Καμαρά και το βασικότερο, είναι αθλητής που θέλει διακαώς να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Η στόχευση του ΠΑΟΚ είναι να φέρει την υπόθεση Μίσιτς στα επίπεδα Μεϊτέ και εφόσον συμβεί αυτό θα προχωρήσει στην αφορά του Κροάτη.

Ψηλά στη λίστα του σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ είναι και ο Ράζβαν Μάριν της Έμπολι, με το αγκάθι στη προκειμένη περίπτωση να είναι το γεγονός πως αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας με τη Ρουμανία, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ένας παίκτης που θα ενταχθεί σχετικά καθυστερημένα στο ρόστερ, κάτι που πρέπει να αξιολογηθεί από τον Λουτσέσκου και το τιμ του.

Το περιβάλλον του παίκτη ισχυρίζεται πως μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Έμπολι, με την οποία πέρυσι βέβαια είχε γεμάτη σεζόν. Πολλές φορές στο παρελθόν βέβαια τέτοιου είδους ισχυρισμοί, δεν επιβεβαιώθηκαν.

Όσον αφορά στα στοιχεία του, είναι ένας καθαρός κεντρικός μέσος με ένταση και καλό κορμί, ενώ σκόραρε στη πρόσφατη νίκη των Ρουμάνων απέναντι στην Ουκρανία.

https://www.paok24.com/metagrafes/499337/o-distaktikos-meite-fernei-misits/

 

Ο διστακτικός Μεϊτέ, φέρνει Μίσιτς. Ο Κροάτης είναι ο αγαπημένος του Ράζβαν, με το αγκάθι Ντιναμό να μειώνει τις αντιστάσεις του Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 19, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.