Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Εγνάτια: Το προφίλ των δυο αντιπάλων. Το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Εγνάτια στην δεύτερη προκριματική φάση του Champions League.

Εφόσον προκριθεί, συνεχίζει στον τρίτο προκριματικό έχοντας αυτόματα εξασφαλίσει την παρουσία του στον όμιλο του Conference League.

Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην Τούμπα στις 23/24 Ιουλίου και η δεύτερη στις 30/31 Ιουλίου.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει φιλάθλους του λόγω τιμωρίας.

Μπόρακ Μπάνια Λούκα (Βοσνία & Ερζεγοβίνη)

Παρότι ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική, πήρε το πρωτάθλημα τερματίζοντας πάνω από τη Ζρινιέσκι, με 78 βαθμούς. Αυτό ήταν και το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας, που κοστολογείται στα 7,4 εκατομμύρια ευρώ. Πιο ακριβός της παίκτης είναι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, Μπλάγκαϊτς, ο οποίος κοστίζει 700 χιλιάδες ευρώ στην ποδοσφαιρική αγορά.

Εγνάτια (Αλβανία)

Σε ένα ιδιαίτερο σύστημα Play-Off, πέρασε την γραμμή του τερματισμού πρώτη και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Στην κανονική διάρκεια ήρθε ισόβαθμη με την Παρτιζάνι, αφού αμφότερες συγκέντρωσαν 63 βαθμούς. Στη συνέχεια διεξάγονται ημιτελικοί με τις ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 3-4 και τελικός με τους νικητές των ζευγαριών. Εκεί, αντιμετώπισε και πάλι την Παρτιζάνι, την οποία κέρδισε με 1-0 και πήρε το πρωτάθλημα. Ομάδα που κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας ως πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο τον 28χρονο Βραζιλιάνο χαφ, Μεδέιρος, που αξίζει 450 χιλιάδες ευρώ.

https://www.paok24.com/podosfairo/499407/mporats-mpania-loyka-egnatia-to-profil-ton-dyo-antipalon/

 

Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Εγνάτια: Το προφίλ των δυο αντιπάλων. Το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 19, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.