Τελειωμένο» του Σβαμπ, «κόλλημα» με Κεντζιόρα! Πότε υπογράφει ο Αυστριακός, γιατί ο ΠΑΟΚ έδωσε προθεσμία στον Πολωνό!

Εκτος  από τον Μαντί Καμαρά ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται εδώ και λίγη ώρα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Τετάρτη 19 Ιουνίου αναμένεται να βρίσκεται και ο Στέφαν Σβαμπ.

Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Αυστριακό μέσο για παραμονή του στην Τούμπα για έναν ακόμα χρόνο, με τον 33χρονο χαφ να υπογράφει με την άφιξή του το νέο συμβόλαιό του και την επόμενη Πέμπτη να δίνει το “παρών” στην πρώτη προπόνηση της σεζόν 2024-25.

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Τόμας Κεντζιόρα, ωστόσο εμφανίστηκαν κάποιες απαιτήσεις από την πλευρά της Ντιναμό Κιέβου τις οποίες οι “ασπρόμαυρες” δεν είναι διατεθειμένοι να καλύψουν.

Μάλιστα, ο Δικέφαλος δύναται να καλύψει κάποια χρήματα που χρωστάει η Ντινάμο στον Πολωνό αμυντικό και φτάνουν τις 200 χιλιάδες ευρώ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ενημερώνουν τον Κεντζιόρα πως θα πρέπει να λύσει ο ίδιος τις υπόλοιπες διαφορές με την πρώην ομάδα του, έως την επόμενη εβδομάδα!

Σε περίπτωση δε που το τελευταίο δεν συμβεί, τότε οι “ασπρόμαυροι” θα στραφούν σε άλλη λύση για το κέντρο της άμυνας τους…

https://www.paok24.com/podosfairo/498598/teleiomeno-toy-svamp-kollima-me-kentziora/

 

Τελειωμένο» του Σβαμπ, «κόλλημα» με Κεντζιόρα! Πότε υπογράφει ο Αυστριακός, γιατί ο ΠΑΟΚ έδωσε προθεσμία στον Πολωνό! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.