ΠΑΟΚ μεταγραφές: Αυτό είναι το deal με Τσιφτσή και Αστέρα.Ο Αντώνης Τσιφτσής είναι κι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ και το SPORT24 παρουσιάζει τις λεπτομέρειες του deal μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και του Αστέρα.

Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα είναι από το μεσημέρι της Κυριακής (23/06) ο Αντώνης Τσιφτσής. Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε τον ταλαντούχο Έλληνα γκολκίπερ μέσα από ένα εξαιρετικό VIDEO, με τον 24χρονο να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028, αποτελώντας τον Διόσκουρο του Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα γκολπόστ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αστέρα διήρκεσαν αρκετό διάστημα, με το deal να κλείνει, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, στις 400.000 ευρώ συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων. Παράλληλα, οι Αρκάδες διατηρούν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Όσον αφορά στον Τσιφτσή, θα αμείβεται με περίπου 200.000 ευρώ ετησίως. Ένα ποσό που είναι διπλάσιο σε σχέση με όσα λάμβανε στον Αστέρα, απόρροια και της εξαιρετικής παρουσίας του τα τελευταία χρόνια.

Ο νεαρός γκολκίπερ αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της χρονιάς ως δανεικός στη Ράκοβ, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στον Αστέρα, όπου μέτρησε εννιά συμμετοχές σε κανονική διάρκεια και playouts. Συνολικά με τους Αρκάδες πραγματοποίησε 54 συμμετοχές, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 18 παιχνίδια.

https://www.sport24.gr/football/paok-metagrafes-ayto-einai-to-deal-me-tsiftsi-kai-astera.10338535.html

 

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Τσιφτσής τετραετίας και επίσημα στον
Δικέφαλο
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα με τον 24χρονο γκολκίπερ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο.

Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα είναι ο 24χρονος γκολκίπερ Αντώνης Τσιφτσής ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Δικέφαλο την Κυριακή (23/6) το μεσημέρι.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε τετρατές συμβόλαιο συνεργασίας, έως το 2028, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Το SPORT24 σας είχε ενημερώσει για τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα ώστε να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή από τις αρχές Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2028 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 99.

Ο Αντώνης Τσιφτσής, γεννημένος στα Γιαννιτσά στις 21 Ιουλίου του 1999, τράβηξε από νωρίς τα βλέματα στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε μια νίκη με 4–0 εντός έδρας εναντίον του Πλατανιά στις 2 Απριλίου 2018. Από τότε, ο Τσιφτσής κατέγραψε 54 συμμετοχές και 18 clean sheets με τη φανέλα των Αρκάδων.

Έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες νέων Κ17 και Κ18 τέσσερις φορές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στις δύο από αυτές, ενώ τον Ιούλιο του 2023, παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρακόβ, επιστρέφοντας πίσω στον Αστέρα Τρίπολης τον Ιανουάριο του 2024.

Ο Αντώνης Τσιφτσής ήταν η επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τα καρέ της ομάδας, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποδέχεται την πρόταση της ασπρόμυρης ΠΑΕ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028.

Καλώς ήρθες Αντώνη"!

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Αυτό είναι το deal με Τσιφτσή και Αστέρα.Ο Αντώνης Τσιφτσής είναι κι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ και το SPORT24 παρουσιάζει τις λεπτομέρειες του deal μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και του Αστέρα. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.