Απόψε ο Κωνσταντέλιας θα ακούσει Καρρά-Αδαμαντίδη! Ο Μάνος Τσαλγατίδης δημιουργεί ένα iconic ντουέτο στο blog του


 Αν η υπόθεση του Γιάννη Κωνσταντέλια ήταν τραγούδι, θα ήταν ένα ντουέτο Θέμη Αδαμαντίδη και Βασίλη Καρρά με τους δυο τους να μπλέκουν δύο ύμνους τους το «Που να πάω» και το «Δεν πάω πουθενά»!

Η υπόθεση ξεκινά με τον Θέμη Αδαμαντίδη να τραγουδά: «Είπα να φύγω να αλλάξω δρόμο στην καρδιά», η Σάλτσμπουργκ με την επιμονή της γοητεύει τον μικρό μάγο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του βάζει στο μυαλό την αλλαγή περιβάλλοντος τόσο με τον τρόπο που τον προσεγγίζει, όσο και με τις απανωτές αυξανόμενες στο οικονομικό κομμάτι προτάσεις.

Το τραγούδι συνεχίζει με Βασίλη Καρρά να παίρνει το μικρόφωνο και οι στίχοι που βγαίνουν από το στόμα του είναι οι εξής: «Μη μου ζητάς να φύγω. Χωρίς να το σκεφτώ».

Εδώ έρχεται η συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, οι δυο τους συζητάνε σε όμορφο κλίμα, αναλύουν τα δεδομένα, τόσο ο ένας, όσο κι ο άλλος κατά τη διάρκεια συνειδητοποιούν πως τη δεδομένη στιγμή το σπίτι του Κωνσταντέλια είναι εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Και έτσι ο Καρράς συνεχίζει:

Εγώ στην αγκαλιά σου Νιώθω ασφάλεια Κι αν φύγω θα γεμίσω Με ανασφάλεια».

Πλέον το… άσμα κορυφώνεται, όλοι περιμένουν με αγωνία το ρεφρέν «Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω, δεν πάω πουθενά, η αγάπη μου είσαι εσύ και δε σ’ αφήνω» ακούγεται αρχικά με τη βαριά φωνή του Βασίλη που μας κοιτά από εκεί ψηλά και συνεχίζει ο Θέμης με την μπάσα λαϊκή φωνή του: «Μα που να πάω, που σ’ αγαπώ τόσο πολύ μα που να πάω, αφού είσαι όλη μου η ζωή». Ο Ντέλιας έχει μείνει στους «ασπρόμαυρους» και ο Δικέφαλος αρνείται με ευγένεια την πρόταση της Σάλτσμπουργκ!

Προφανώς το παραπάνω είναι ένα κείμενο υπερβολής. Αλλά τι είναι ο ΠΑΟΚ αλήθεια; Μια μεγάλη υπερβολή, η υπερβολή της ζωής μας. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως η είδηση της παραμονής Κωνσταντέλια έφτιαξε το Σαββατοκύρικο όλων μας.

Το γεγονός πως ο μάγος του Δικεφάλου αρνήθηκε τη Σάλτσμπουργκ δεν σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν ξαφνικά στη League Stage του Champions League, ή πως δεν θα υπάρξουν νέες προτάσεις και νέοι μνηστήρες. Ωστόσο, ήταν μια δήλωση από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη πως θα γίνουν τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των αστεριών.

Για επικοινωνία:

Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης

Instagram: Manos.92

Twitter-X: Μάνος Τσαλγατίδης

E-mail: manostsalga@gmail.com

Απόψε ο Κωνσταντέλιας θα ακούσει Καρρά-Αδαμαντίδη! Ο Μάνος Τσαλγατίδης δημιουργεί ένα iconic ντουέτο στο blog του Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.