ΠΑΟΚ: Το τετ α τετ Ιβάν - Κωνσταντέλια που άλλαξε τα πάντα! Στον απόηχο της παραμονής του Γιάννη Κωνσταντέλια, το SDNA σας παρουσιάζει το παρασκήνιο της επαφής με τον Ιβάν Σαββίδη και την ατάκα: «δεν λογαριάζει τίποτα ο πρόεδρος» που σφράγισε την απόφαση - βόμβα του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης τάραξε το βράδυ του Σαββάτου (8/6) τα ποδοσφαιρικά νερά της Ελλάδος, απορρίπτοντας την σούπερ πρόταση της Σάλτσμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Οι Αυστριακοί επί 1.5 χρόνο έκαναν ο,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να αποκτήσουν τον Έλληνα μάγο, δείχνοντας εξ αρχής πολύ μεγάλο σεβασμό στον ΠΑΟΚ.

Δεν προσπάθησαν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν πίσω από την πλάτη του Δικεφάλου. Όπως αντίστοιχα και η οικογένεια του «Ντέλια» αλλά και ο εκπρόσωπός του, Λεωνίδας Αθανασούλας, που η αλήθεια είναι πως «άκουσαν» πολλά τις τελευταίες ημέρες που η διαπραγμάτευση ήταν σε οριακό σημείο. Τα πάντα έγιναν εν γνώσει του ΠΑΟΚ και με απόλυτο σεβασμό στην ομάδα που τον γαλούχησε ποδοσφαιρικά.

Όχι πως χρειάζονται διευκρινίσεις καθώς η σχέση του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια είναι δομημένη πάνω σε γερές βάσεις, όπως αποδείχθηκε και στην πιο δύσκολη απόφαση που κλήθηκαν να πάρουν οι δυο πλευρές… 

Μέχρι την Παρασκευή το πρωί, όλα έδειχναν πως ο 21χρονος «μάγος» οδεύει στην αυστριακή ομάδα, πως η ανακοίνωση αποχώρησης ήταν πια θέμα ωρών. Η Σάλτσμπουργκ είχε κάνει το all in, με νούμερα κόντρα στην οικονομική πολιτική του club για να πιέσει ασφυκτικά τους Θεσσαλονικείς.

Για να συμπληρωθεί το παζλ όμως απέμενε κάτι τελευταίο, αλλά τόσο κομβικό. Το video call με τον Ιβάν Σαββίδη. Και αυτό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής.

Σε εκείνη την επαφή, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν αναφέρθηκε καθόλου στα νούμερα, προσέγγισε τον μικρό καθαρά ανθρώπινα, εστίασε στα δικά του «θέλω», στο τι θα τον κάνει ευτυχισμένο. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ξέρουν ότι ο «Ντέλιας» είναι αδυναμία από τις λίγες… Και πως να μην είναι, ένα παιδί από τα σπλάχνα σου; 

Το οικονομικό του πράγματος, θα το ρύθμιζε εκείνος. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η ατάκα που ειπώθηκε όταν ολοκληρώθηκε η ανατροπή: «ο πρόεδρος δεν λογαριάζει τίποτα…».

Μετά την συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη, δεν υπήρχε δεύτερη, τρίτη σκέψη. Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει! Και αυτό το προσυπέγραψαν εκείνοι που είχαν δεδομένα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο: Ο «Ντέλιας» και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1205699_paok-tet-tet-iban-konstantelia-poy-allaxe-ta-panta

 

ΠΑΟΚ: Το τετ α τετ Ιβάν - Κωνσταντέλια που άλλαξε τα πάντα! Στον απόηχο της παραμονής του Γιάννη Κωνσταντέλια, το SDNA σας παρουσιάζει το παρασκήνιο της επαφής με τον Ιβάν Σαββίδη και την ατάκα: «δεν λογαριάζει τίποτα ο πρόεδρος» που σφράγισε την απόφαση - βόμβα του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.