Το μέλλον του Λύρατζη, τα δεδομένα για Αστέρα - Ατρόμητο και ο Άλχο. Αστέρας και Ατρόμητος έχουν ως πρώτο στόχο για τη θέση του δεξιού μπακ τον Λευτέρη Λύρατζη. Το SPORT24 παρουσιάζει τα δεδομένα για τον 25χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ, αλλά και την πρώτη εναλλακτική που έχουν οι Αρκάδες αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του. ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΟΝΑΣ

Το μέλλον του Λευτέρη Λύρατζη φαίνεται πως είναι μακριά από τον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. Ο 24χρονος δεξιός μπακ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και αναζητείται η καλύτερη δυνατή λύση και για τις δύο πλευρές.

Ο "Λύρα" αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν στον Αστέρα, μετρώντας 11 συμμετοχές. Οι διοικούντες την αρκαδική ομάδα τον θέλουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν, επιχειρώντας να τον συμπεριλάβουν στο deal για τον Αντώνη Τσιφτσή. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει υπάρξει... λευκός καπνός.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η πρώτη εναλλακτική του Αστέρα σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Λύρατζη, είναι ο Νικολάι Άλχο, ο οποίος αποχώρησε από τον Βόλο ύστερα από 2,5 χρόνια παρουσίας και είχε προταθεί στους Αρκάδες στα τέλη Μαΐου.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρας δεν παίζει μόνος του για τον "Λύρα", καθώς και ο Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Βέβαια, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον Δικέφαλο. Επομένως, τα πάντα είναι ανοικτά σε ό,τι αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά και στο τρόπο που θα αποχωρήσει από την Τούμπα.

https://www.sport24.gr/football/to-mellon-toy-lyratzi-ta-dedomena-gia-astera-atromito-kai-o-alcho.10333804.html

 

Το μέλλον του Λύρατζη, τα δεδομένα για Αστέρα - Ατρόμητο και ο Άλχο. Αστέρας και Ατρόμητος έχουν ως πρώτο στόχο για τη θέση του δεξιού μπακ τον Λευτέρη Λύρατζη. Το SPORT24 παρουσιάζει τα δεδομένα για τον 25χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ, αλλά και την πρώτη εναλλακτική που έχουν οι Αρκάδες αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του. ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΟΝΑΣ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.