Αναιμικός ΠΑΟΚ σε… ανεμικό φιλικό. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 1-0 από την Χιμπέρνιαν στην Ολλανδία


 Μετά από ένα φιλικό παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τον δυνατό αέρα που φυσούσε, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Χιμπέρνιαν λόγω ενός λάθος του Κοτάρσκι στο 5ο λεπτό που εκμεταλλεύτηκε ο Μπόιλ και σκόραρε. Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος και έχασε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με πειραματική ενδεκάδα στο δεύτερο και τον ρυθμό να πέφτει.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του στο πρώτο μέρος με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκη και Ράφα στην τετράδα της άμυνας, τους Καμαρά-Σβαμπ στα χαφ και τους Ντεσπόντοφ-Μουργκ-Τάισον γύρω από τον φουνταριστό Μπράντον στην επίθεση.

Η αναμέτρηση άρχισε με επιθετικές βλέψεις από αμφότερες τις ομάδες, και τον ΠΑΟΚ να είναι ο πρώτος που φτάνει κοντά στο γκολ στο 4’ με τον Ντεσπόντοφ που βγήκε τετ α τετ αλλά το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Χιμπέρνιαν ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα με απροσδόκητο τρόπο. Ο Κοτάρσκι έκανε λάθος πάσα και ο Μπόιλ με προβολή έκανε το 0-1.

Παρά το σκορ, ο Δικέφαλος ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις ευκαιρίες. Στο 19’ ένα σουτ του Τάισον έφυγε άουτ, στο 20’ και στο 27’ τα τελειώματα του Καμαρά δε βρήκε στόχο.

Πέρα από μια κεφαλά του Οχόρα στο 29’ που απέκρουσε ο Κοτάρσκι, οι Πρωταθλητές Ελλάδας συνέχισαν να δημιουργούν φάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 35’ ο Μουργκ σκόραρε αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, τα τελειώματα των Μπράντον και Μουργκ στο δίλεπτο 36’-38’ πέρασαν άουτ, έτσι το 0-1 έμεινε ως το σκορ ημιχρόνου.

Με εντελώς διαφορετικά ενδεκάδα παρατάχθηκε ο Δικέφαλος στο δεύτερο μέρος (σε αντίθεση με τη Χιμπέρνιαν που κράτησε την ίδια). Ο Ταλιχμανίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Ότο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας, οι Τσιγγάρας-Οζντόεφ στα χαφ και οι Βιεϊρίνια-Γκούμας-Κουαλιάτα γύρω από τον προωθημένο Σαμάτα.

Ο ρυθμός του αγώνα και η συνοχή του ΠΑΟΚ ήταν σαφώς πιο πεσμένα λόγω των πολλών αλλαγών και του “πειραματικού” σχήματος που επιχείρησε ο Λουτσέσκου. Ο δυνατός άνεμος επίσης, συνέχισε να δυσχεραίνει τις προσπάθειες των παικτών.

Έτσι, πέρα από ένα σουτ του Γκούμα στο 52’ που προσέκρουσε σε σώματα και μια καλή αντεπίθεση με τον Σαμάτα λίγο αργότερα, δεν υπήρξε τίποτα ενδιαφέρον μέχρι το 85’. Τότε, μια ωραία ενέργεια και σουτ του Κουαλιάτα κατέληξε κόρνερ και ήταν η τελευταία καλή στιγμή του ματς που τέλειωσε στο 0-1.

Γκολ: Μπόιλ 5’ (σουτ)
ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον.
ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Ότο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Βιεϊρίνια (Σμυρλής 83’), Γκούμας, Κουαλιάτα, Σαμάτα.
Χιμπέρνιαν: Μπούρσικ, Μίλερ, Εκπιτέτα, Οχόρα, Ομπίτα, Μόρια-Ουέλς, Κάμπε, Κάντεν, Μπόιλ, Βέντε, Νιούελ.

https://inpaok.com/826848/anaimikos-paok-se-anemiko-filiko/


Η «πρώτη» του Σμυρλή με Χιμπέρνιαν

Πέρασε στη θέση του Βιεϊρίνια

Με διαφορετική ενδεκάδα παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ακολουθεί τη…συνταγή του πρώτου φιλικού με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τις φάσεις, όμως, να είναι λίγες και ο ρυθμός της αναμέτρησης χαμηλός.

Παρά το γεγονός ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε κάνει αλλαγές κατά τη διάρκεια των ημιχρόνων στο φιλικό με τους Κύπριους, εντούτοις στο σημερινό ματς με τη Χιμπέρνιαν αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή.

Ο Λάμπρος Σμυρλής πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 83ο λεπτό του αγώνα στη θέση του Αντρέ Βιεϊρίνια. O 19χρονος εξτρέμ δεν έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα του Δικέφαλο, ωστόσο είχε βρεθεί και το περσινό καλοκαίρι στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων».

https://inpaok.com/826835/i-proti-tou-smyrli-me-chibernian/

Αναιμικός ΠΑΟΚ σε… ανεμικό φιλικό. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 1-0 από την Χιμπέρνιαν στην Ολλανδία Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.