Πρωινός Τύπος (7/7): Αγχολυτικό ο Κεντζιόρα για τον Λουτσέσκου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ - METROSPORT

Η άφιξη του Κεντζιόρα είναι το απόλυτο αγχολυτικό για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Αυτόν τον παίκτη ήθελε από την αρχή της προετοιμασίας να έχει στην Ολλανδία, τουλάχιστον θα τον έχει ολόκληρη τη δεύτερη εβδομάδα. Δεν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που πρέπει να μάθει τον ΠΑΟΚ όπως ο Καμαρά, μιλάμε για έναν παίκτη που αναδείχθηκε σε ΚΟΛΩΝΑ της πρωταθλήτριας ομάδας. Τεράστια μαγκιά του Πολωνού. Απλά θυμάμαι πως πέρσι τέτοιο καιρό και πάλι από την Ολλανδία όταν ενημερώναμε πως ο Κεντζιόρα επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, εισπράξαμε τέτοιες… ευχές που είναι θαύμα που επιζήσαμε. Απαξιωτικά σχόλια για τον Πολωνό και τώρα ένα χρόνο μετά, για δυο εβδομάδες ξυπνάμε και διαβάζουμε πρωί πρωί στο msn «θα κλείσει ο Κεντζιόρα ρε Γιώργο;»

Για να το δώσω να το καταλάβετε πιο απλά, προφανώς και δεν πρόκειται για τον υπερ-παίκτη. Αλλά με την άφιξη του Κεντζιόρα ο Λουτσέσκου παύει να αγχώνεται για το ποια θα είναι η άμυνα του στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν. Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, Σάστρε στα δεξιά, Κεντζιόρα και Κουλιεράκης στο κέντρο της άμυνας και Μπάμπα στα αριστερά. Ησύχασε δηλαδή το κεφάλι του με έναν πονοκέφαλο αφού αν δεν έκλεινε ο Πολωνός δεν θα μου ήταν έκπληξη αν έβλεπα στις 24 Ιουλίου στην Τούμπα δίδυμο Κουλιεράκη-Μιχαηλίδη. Ίσως ήταν και το πιο πιθανό.

 

Πρωινός Τύπος (7/7): Αγχολυτικό ο Κεντζιόρα για τον Λουτσέσκου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.