«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Τισουντάλι». Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τον Μαροκινό επιθετικό της Γάνδης επαναφέρουν στο προσκήνιο οι Βέλγοι.

Στην πόρτα της εξόδου από τη Γάνδη βρίσκεται ο Ταρίκ Τισουντάλι, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο Μαροκινός φορ βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Βέλγιο από τον Ιούνιο.

Ο Τισουντάλι έχει συμβόλαιο έως το 2026, αλλά η Γάνδη δεν είναι αρνητική να τον παραχωρήσει, μιας και θέλει να συμμαζέψει το μπάτζετ της. Η απουσία του από το χθεσινό φιλικό της ομάδας πυροδότησε σενάρια και οι εφημερίδες «Het Laatste Nieuws» και «Het Nieuwsblad» γράφουν και πάλι για το ενδιαφέρον των «Δικεφάλων», τονίζοντας πως τον παίκτη τον κοιτάζουν και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι γνωστό ότι αναζητούν επιθετικό, με τον Τισουντάλι να κοστολογείται στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά στη Γάνδη δεν έχει φτάσει κάποια τόσο καλή προσφορά. Στα χρόνια του στη βελγική ομάδα, ο Μαροκινός μετρά 135 παιχνίδια, με 56 γκολ και 28 ασίστ.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1214374_aek-kai-paok-theloyn-ton-tisoyntali

 

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Τισουντάλι». Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τον Μαροκινό επιθετικό της Γάνδης επαναφέρουν στο προσκήνιο οι Βέλγοι. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.