Πρωινός Τύπος (11/8): Κέρδισε χρόνο ο ΠΑΟΚ για να είναι περισσότερο έτοιμος και το δικαίωμα να παίξει ρέστα στο σπίτι του, με τον κόσμο του.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΗΛΙΟΣ - FORZA

Το μόνο που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στην Σουηδία είναι το δικαίωμα να μην... κυνηγάει στον επαναληπτικό. Το δικαίωμα να κάνει καλύτερη διαχείριση των δυνάμεων, του ρυθμού των στιγμών του. Στην πραγματικότητα, «αγόρασε» λιγάκι χρόνο ακόμα για να είναι περισσότερο έτοιμος και το δικαίωμα να παίξει ρέστα στο σπίτι του, με τον κόσμο του, με τη ζέστη και την υγρασία της Θεσσαλονίκης να βαραίνει τις σουηδικές ανάσες. Οι δύο ομάδες αυτή τη στιγμή είναι πολύ κοντά σε όλα, η ρεβάνς θα είναι οριακή, μπορεί να πάμε σε θρίλερ. 

Ο 12ος παίκτης θα χρειαστεί, θα παίξει κι αυτός την μπάλα του Game by game που λέει και ο Λουτσέσκου. Ή φάση, με τη φάση. Απόλυτη προσωποποίηση της φιλοσοφίας του Ρουμάνου είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Με τις σειρήνες να χορεύουν γύρω από το κεφάλι του, με το όνειρο μιας τεράστιας μεταγραφής να πλησιάζει, εκείνος ανεπηρέαστος. Βράχος. Ρομπότ». 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1224861_proinos-typos-11/8-mono-me-ioannidi-kai-tete-o-panathinaikos-tin-yperbasi

 

Πρωινός Τύπος (11/8): Κέρδισε χρόνο ο ΠΑΟΚ για να είναι περισσότερο έτοιμος και το δικαίωμα να παίξει ρέστα στο σπίτι του, με τον κόσμο του. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.