«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Μαρτσέλο Ράτνικ». Σλοβενικό δημοσίευμα θέλει τους δύο Δικεφάλους να βολιδοσκοπούν τον νεαρό διεθνή στόπερ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Δίχτυα στην Σλοβενία και δη για τον ίδιο παίκτη εμφανίζονται να έχουν ρίξει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μαρτσέλο Ράτνικ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας. 

Όπως αναφέρει η σλοβενική ιστοσελίδα "Sportklub.si" «τα ελληνικά μεγαθήρια, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για τον 20χρονο αμυντικό. Πρόκειται για τις δύο ομάδες που πάλεψαν σκληρά πέρυσι για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα, αλλά τελικά οι Θεσσαλονικείς -που παλεύουν αυτό για το καλοκαίρι για μία θέση στο Champions League, βγήκαν στην κορυφή», αναφέρει το ρεπορτάζ και προσθέτει:

«Ο ΠΑΟΚ προφανώς έχει κυκλώσει με... κόκκινο τη Σλοβενία και τους αμυντικούς της αυτό το καλοκαίρι, γιατί θέλει και τον Βάνια Ντρκούσιτς, αλλά η Σότσι δεν επιθυμεί να τον πουλήσει προς το παρόν». 

Για τον νεαρό αμυντικό της Ολίμπια βέβαια έχουν υπάρξει προτάσεις τόσο από την Ολλανδία, όσο κι από το MLS, αλλά όπως αναφέρουν οι Σλοβένοι, δεν ήταν ικανοποιητικές, με την ομάδα της Λιουμπλιάνας να αξιώνει τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ. 

Ο Ράτνικ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει ήδη 109 συμμετοχές (6 γκολ, 2 ασίστ) με την πρώτη ομάδα της Ολίμπια την τελευταία τριετία σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας φορέσει και το περιβραχιόνιο, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Σλοβενίας, ενώ έχει "γράψει" μία συμμετοχή και στην Ανδρών.

Η χρηματιστηριακή αξία του φτάνει στα 1,2 εκατ. ευρώ. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1224836_aek-kai-paok-endiaferontai-gia-ton-martselo-ratnik

 

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Μαρτσέλο Ράτνικ». Σλοβενικό δημοσίευμα θέλει τους δύο Δικεφάλους να βολιδοσκοπούν τον νεαρό διεθνή στόπερ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.