ΠΑΟΚ: Ο… διπλός στόχος στα στόπερ και ο παράγοντας Ζιγκό. Παρά τη… σχεδόν δεδομένη πρόκριση, στον ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθούν άμεσα και με ταχύτατες διαδικασίες, για την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών.


 Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ένα πόδι στο League Phase του Europa League, μετά το 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς.



Ωστόσο, παρά τη… σχεδόν δεδομένη πρόκριση, στον ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθούν άμεσα και με ταχύτατες διαδικασίες, για την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει… ξεμείνει με τους Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Νάσμπεργκ.

Οι δυο πρώτοι στόχοι

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζεται είναι ο Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας. Το ενδιαφέρον για τον διεθνή Γκαμπονέζο είναι χειροπιαστό, ταιριάζει στα «θέλω» του Ρουμάνου τεχνικού, ωστόσο κίνηση για την απόκτησή του, θα γίνει με δυο τρόπους:

Είτε να μείνει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα, είτε να φτάσουν οι δυο ομάδες, σε συμφωνία για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Το δεύτερο όνομα που ακούγεται έντονα, για τον ΠΑΟΚ, είναι αυτό του Ματέους Βιετέσκα.

Πρόκειται για τον 27χρονο στόπερ της Κάλιαρι και βρίσκεται στα…ραντάρ του ΠΑΟΚ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Πολωνού δεν συνδέεται με αυτή του Κόλεϊ, ο οποίος ως γνωστόν αγωνίζεται ως αριστερός κεντρικός αμυντικός.

Ο – πάντα στο κάδρο – Ζιγκό και τα δεδομένα για τον Γάλλο

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε πριν από μερικές εβδομάδες, για να φέρει στην Τούμπα, τον 30χρονο Γάλλο στόπερ της Μαρσέιγ, Σαμουέλ Ζιγκό.

Ο παίκτης να θυμίσουμε πως δεν υπολογίζεται από τη Μαρσέιγ και μένει να φανεί, εάν ο ΠΑΟΚ θα κάνει υπομονή στην υπόθεσή του.

https://monobala.gr/paok-o-diplos-stochos-sta-stoper-kai-o-paragontas-zigko/

ΠΑΟΚ: Ο… διπλός στόχος στα στόπερ και ο παράγοντας Ζιγκό. Παρά τη… σχεδόν δεδομένη πρόκριση, στον ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθούν άμεσα και με ταχύτατες διαδικασίες, για την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.