ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ συναντήθηκε με τον Ζιγκό και ζήτησε άμεση αποχώρηση! Οι «κομμένοι» από τον Ντε Τζέρμπι, ανάμεσά τους και ο Σαμουέλ Ζιγκό, προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο στην Μαρσέιγ - Ο πρόεδρος των Μασσαλών συναντήθηκε μαζί τους και ζήτησε να επισπεύσουν την αποχώρησή τους.

Αρκετά τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της Μαρσέιγ τις τελευταίες εβδομάδες καθώς οι «κομμένοι» από τον Ντε Τζέρμπι οδηγούν την Μαρσέιγ σε αδιέξοδο. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, οι ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Σαμουέλ Ζιγκό, εκλαμβάνουν τη στάση της Μαρσέιγ ως στοχοποίηση και... υποτίμηση, θεωρώντας πως κουβαλούν την ταμπέλα των «προβληματικών», γεγονός που ενδεχομένως αποθαρρύνει πιθανούς μνηστήρες. 

Κάποιοι μάλιστα εμφανίζονταν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν το συμβόλαιό τους και να αποχωρήσουν σε έναν χρόνο, χωρίς την παραμικρή αποζημίωση στη Μαρσέιγ. Ο πρόεδρος της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, πήρε επ΄ώμου την υπόθεση και συναντήθηκε με τους τρεις ποδοσφαιριστές (Σάμουελ Ζιγκό, Ζορντάν Βερετού, Αζεντίν Ουνάχι) και τους εκπροσώπους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της L'Equipe, κλήθηκαν να επιταχύνουν τις διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους για να διευκολύνουν την Μαρσέιγ και να έχουν αποχωρήσει το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Προφανώς τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στους Μασσαλούς και τον Ζιγκό ενδιαφέρουν άμεσα και τον ΠΑΟΚ, αν και η περίπτωση του Γάλλου στόπερ δεν είναι εύκολη καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί μνηστήρες. 

Σύμφωνα πάντως με τους Γάλλους, ο Ζιγκό έχει μηνιαίο μισθό 189.000 € στη Μαρσέιγ, με τo club - εδώ που έφτασε η υπόθεση- να μην αξιώνει και πολλά χρήματα για την παραχώρησή του.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1228786_paok-o-proedros-tis-marseig-synantithike-me-ton-zigko-kai-zitise-amesi-apohorisi

 

ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ συναντήθηκε με τον Ζιγκό και ζήτησε άμεση αποχώρηση! Οι «κομμένοι» από τον Ντε Τζέρμπι, ανάμεσά τους και ο Σαμουέλ Ζιγκό, προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο στην Μαρσέιγ - Ο πρόεδρος των Μασσαλών συναντήθηκε μαζί τους και ζήτησε να επισπεύσουν την αποχώρησή τους. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 25, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.