ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0, με πρωταγωνιστές τους Κοτάρσκι – Ντραγκόφσκι, που ήταν εκπληκτικοί!

Εάν προσπαθήσουμε να αναλύσουμε το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που τελείωσε 0-0, ψάχνοντας ποιος αδικείται από το αποτέλεσμα, θα απαντήσουμε κανένας, γιατί πήραν αυτό που τους άξιζε, από έναν βαθμό.

Από τα πρώτα λεπτά του ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία και αυτό το ήθελε και ο Παναθηναϊκός, όπως φάνηκε, αφήνοντας τους παίκτες των γηπεδούχων, να «χτίζουν’ από πίσω και να έχουν τη μπάλα περισσότερο στα πόδια τους, αμυντικά όμως, οι «πράσινοι» λειτουργούσαν σωστά και είχαν και έναν «κέρβερο» Ντραγκόφσκι κάτω από τα γκολπόστ, που έκανε μια εκπληκτική απόκρουση (11΄) σε σουτ του Σβαμπ, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο Παναθηναϊκός, επιθετικά, φαινόταν να μην έχει βλέψεις, γιατί ήθελε αρχικά να κρατήσει το μηδέν παθητικό και να προσπαθήσει με αντεπίθεση να σκοράρει και μάλιστα, οι «πράσινοι» έχασαν μια καταπληκτική ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του α’ μέρους, όταν ο Ιωαννίδης με φοβερή ενέργεια «τρύπησε» τους Σβαμπ, Ότο, πέρασε ανάμεσά τους με δύναμη, έστρωσε στον Πελίστρι, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε ψηλά άουτ, από θέση-γκολ!

Έτσι γλίτωσε την ψυχρολουσία ο ΠΑΟΚ και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0, αλλά εάν κάνουμε την «ακτινογραφία» του πρώτου ημιχρόνου, αυτός που ήταν καλύτερος, ήταν ο ΠΑΟΚ, που άξιζε να βάλει ένα γκολ.

Στο β’ μέρος και μετά το 65’ το ματς «πήρε φωτιά», με συνεχείς επιθέσεις και από τις δυο ομάδες, χαμένες ευκαιρίες, με τον Τετέ για τον Παναθηναϊκό (67’, σωτήρια απόκρουση Κοτάρσκι) και με τον Σβαμπ για τον ΠΑΟΚ (68’, σωτήρια επέμβαση Ντραγκόφσκι), αλλά και προσπάθειες «φρεσκαρίσματος» με αλλαγές από τους δυο πάγκους, στα τελευταία 15 λεπτά.

Ο Αλόνσο γύρισε την ομάδα του πιο πίσω και φρόντισε να φυλάξει τα νώτα της, αλλά με τις αλλαγές των Τζούρισιτς, Μαντσίνι και Ουνάι, έδειξε ότι ήθελε να «χτυπήσει» το ματς, αλλάζοντας το δημιουργικό τιμ του Παναθηναϊκού, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και ο Λουτσέσκου έριξε την τελευταία του ζαριά με τον Σορετίρε αντί του Ζίφκοβιτς.

Μόνο που, μάλλον θυμήθηκε αργά τον νεαρό εξτρέμ, γιατί δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα σε 5 λεπτά έως τη λήξη και έτσι έμεινε το 0-0, δικαιώνοντας τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων να μην δεχθούν γκολ, ενώ στο 90+2 ο Κοτάρσκι έκανε την απόκρουση του αγώνα, σε σουτ του Ιωαννίδη και έσωσε την εστία της ομάδας του…

Διαιτήτευσε ο Σλοβένος Βίνσιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ότο, Σβαμπ (76’ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίφκοβιτς (87’ , Τάισον, Κωνσταντέλιας (76΄Ντεσπόντοφ), Τσάλοφ (66’ Σαμάτα).

ΠΑΟ: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας (78’ Τζούρισιτς), Τετέ (78’ Ουνάι), Πελίστρι (78’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

https://www.sfina.gr/paok-panathinaikos-0-0-me-protagonistes-tous-kotarski-ntragkofski-pou-itan-ekpliktikoi/

 

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0, με πρωταγωνιστές τους Κοτάρσκι – Ντραγκόφσκι, που ήταν εκπληκτικοί! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.