Πλήρωσε ακριβά αστοχία και ολιγωρία Χαμένες ευκαιρίες και λάθη κόστισαν την ήττα του ΠΑΟΚ με 0-1 από τον Άρη

Ο ΠΑΟΚ δε βρήκε αποτελεσματικότητα στις πολλές φάσεις που δημιούργησε, είχε δυο δοκάρια, και το πλήρωσε με ένα γκολ του Γκαρθία στο 63′ και τελικά την ήττα στην Τούμπα από τον Άρη με 0-1.

Με σημαντικές αλλαγές και τον Μπακαγιόκο βασικό ήταν η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας, οι Σβαμπ-Μπακαγιόκο στα χαφ, και οι Ζίβκοβιτς-Κωνσταντέλιας-Τάισον γύρω από τον φουνταριστό Τισουντάλι στην επίθεση. Από την πλευρά του, ο Άκη Μάντζιο επέλεξε παρόμοιο σύστημα με τον Μοντόγια αντί του τραυματία Μάγιο στα δεξιά της άμυνας, και τους Ντιαντί-Σίστο-Γκαρθία να πλαισιώνουν τον Μορόν στην επίθεση.

Με αστάθμητο παράγοντα τον δυνατό άνεμο που υπήρχε την ώρα του αγώνα, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με όρεξη την αναμέτρηση, προσπαθώντας να παίξουν ανοιχτά και επιθετικά από την αρχή.

Αυτός που είχε την πρωτοβουλία κινήσεων φυσικά ήταν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με άξονα τον Κωνσταντέλια δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ο ίδιος ήταν αυτός που είχε και τα πρώτα τελειώματα, στο 10’ με σουτ που έφυγε άουτ και στο 16’ που βρήκε κόντρα και δεν έφτασε στην εστία.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό και την πίεση με το πέρασμα των λεπτών και έφτασαν να έχουν δυο δοκάρια σε ένα λεπτό, ένα που μέτρησε και ένα που… δε μέτρησε. Πρωταγωνιστής σε αμφότερες τις φάσεις ήταν ο Τισουντάλι. Στο 26’, σε τετ α τετ, σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι αλλά υπήρχε νωρίτερα οφσάιντ, ενώ στο 27’ μετά από σέντρα του Τάισον από δεξιά, από κοντά ο Μαροκινός έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας.

Ο Άρης έφτασε στην πρώτο αξιοσημείωτη ευκαιρία του στο 35’ με σουτ του Ντιαντί που μπλόκαρε εύκολα ο Κοτάρσκι, ενώ στο 37’ ο Μιχαηλίδης είχε μια κεφαλιά που έφυγε άουτ από στημένη φάση.

Νέα τεράστια ευκαιρία για τον Δικέφαλο ήρθε στο 38’. Ο Ότο με σέντρα βρήκε τον αμαρκάριστο Κωνσταντέλια, αλλά το κοντινό πλασέ του τελευταίου έφυγε εκτός εστίας. Με τον ίδιο τρόπο έκλεισε το πρώτο μέρος. Στο 45+1 ο Ντέλιας ξανά είχε πλασέ από καλή θέση που έφυγε κόρνερ, στην εκτέλεση του οποίου ο Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά και την έστειλε λίγο άουτ. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε.

Χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες άρχισε το δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στα πρώτα λεπτά, έβγαλαν 2-3 τελικές και είχαν ένα καλό τελείωμα του Ντιαντί που απέκρουσε με γροθιές ο Κοτάρσκι.

Ο Άρης πήρε μέτρα στο γήπεδο θέλοντας να προβληματίσει τον αντίπαλό του και έκανε την αναμέτρηση πιο αμφίρροπη. Στο 53’ ο Τάισον με προσωπική προσπάθεια και σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 57’ ο Μπάμπα παραλίγο να στείλει την μπάλα στην εστία της ομάδας αλλά αυτή βρήκε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Η αλλαγή τακτικής και πιο επιθετική νοοτροπία των “κιτρίνων” στο δεύτερο μέρος, πιστώθηκε με ένα γκολ στο 63’. Ο Μανού Γκαρθία εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών και με σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προχώρησε άμεσα σε αλλαγές με Καμαρά και Τσάλοφ να περνούν στο ματς στο 68’, για να ακολουθήσουν λίγο αργότερα οι Οζντόεφ και Ντεσπόντοφ. Ο Άρης είχε οχυρωθεί πίσω μετά το γκολ και ο ΠΑΟΚ δεν έβρισκε καθαρή φάση μετά το 53’.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 84’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ, ο Μπάμπα βρέθηκε μόνος προ κενής εστίας αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτή όμως ήταν και η τελευταία καθώς ο ΠΑΟΚ δε βρήκε σθένος για κάτι παραπάνω και το 0-1 παρέμεινε ως το φινάλε.

Γκολ: Γκαρθία 63’ (σουτ)
Δοκάρι: Τισουντάλι 27’ (σουτ), Μπάμπα 84’ (σουτ)
Κίτρινες: Μιχαηλίδης 20’ / Βέλεθ 16’
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (Καμαρά 68’), Μπακαγιόκο (Οζντόεφ 76’), Κωνσταντέλιας, Τάισον (Ντεσπόντοφ 76’), Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι (Τσάλοφ 68’).
Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ (Ρόουζ 45’), Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί (Σαβέιρο 74’), Γκαρθία (Νταρίντα 81’), Σίστο (Σουλεϊμάνοφ 74’), Μορόν (Ζαμόρα 81’).
Διαιτητής: Χαρμ Όσμερς (Γερμανία)
Βοηθοί: Ντόμινικ Σάαλ, Γιαν Νέιτζελ-Πίτερσεν (Γερμανία)
Γήπεδο: Τούμπα
Θεατές: 25.000

https://inpaok.com/836803/plirose-akriva-astochia-kai-oligoria/

 

Χειροκρότημα και γιούχα στην Τούμπα (video)

Κοντράστ αντιδράσεων στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Άρη, όμως γνώρισε μια κρύα ήττα στο γήπεδο της Τούμπας, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να έχουν κοντράστ αντιδράσεων.

Αρχικά με την λήξη της αναμέτρηση υπήρξε χλιαρή γιούχα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που έβγαλαν μια πρώτη αντίδραση για την ήττα από τον Άρη.

Στη συνέχεια το σκηνικό άλλαξε, αφού ο κόσμος του Δικεφάλου αντιλαμβανόμενος την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, τους χειροκρότησε κατά την αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε παρακάτω τα video:

Πλήρωσε ακριβά αστοχία και ολιγωρία Χαμένες ευκαιρίες και λάθη κόστισαν την ήττα του ΠΑΟΚ με 0-1 από τον Άρη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.