Πάλι στο μηδέν με τον Άρη… Σπατάλησε τις καλές του στιγμές και γνώρισε την ήττα ο ΠΑΟΚ

Ήθελε να πάρει το τρίποντο στο ντέρμπι και να επιστρέψει στις νίκες, αλλά ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Άρη, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ένα κακό βράδυ, ένα παιχνίδι στο οποίο έβγαλε μεν καλούς συνδυασμούς και είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος κυρίως, αλλά ο ΠΑΟΚ δε βρήκε την ουσία και έμεινε στο μηδέν απέναντι στον Άρη. Δεν πήρε αυτό που ήθελε, γνώρισε μία απώλεια στην έδρα του και προχωράει…

Οι “ασπρόμαυροι” σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τον Κωνσταντέλια να είναι άστοχος και τον Τισουντάλι να έχει δοκάρι -είχε κι ένα δεύτερο αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ, με τον Άρη από τη δική του μεριά να απειλεί με τον Μόντσου, που εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ από τα αριστερά, εκμεταλλευόμενος και τον δυνατό αέρα και λίγο έλειψε να κάνει τη… ζημιά, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να απειλεί με τον Τάισον, που έκανε ωραίο σουτ αλλά είδε την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι και τελικά, σε αυτό το ντέρμπι αυτός που βρήκε το γκολ ήταν ο Άρης, με τον Μανού Γκαρθία να “παγώνει” την Τούμπα, ανοίγοντας το σκορ στο 63ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα ακόμη δοκάρι στο ντέρμπι, με τον Μπάμπα να στέκεται άτυχος, σημαδεύοντας την οριζόντια δοκό, ωστόσο, οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν εκμεταλλεύτηκαν τις στιγμές τους και γνώρισαν την ήττα από τους “κίτρινους” σε ένα δύσκολο βράδυ στην Τούμπα.

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τους “ασπρόμαυρους”, που μένουν στους 13 και να συνεχίζουν το non stop πρόγραμμά τους, καθώς το βράδυ της Πέμπτης έχουν μπροστά τους ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι, για την League Phase του Europa League.

Ενδεκάδα με Μπακαγιόκο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκανε μεγάλες αλλαγές απόψε, αλλά έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Μπακαγιόκο, που ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Σβαμπ.

Στο τέρμα ήταν ο Κοτάρσκι και στην άμυνα οι ΌττοΚεντζιόραΜιχαηλίδης και Μπάμπα, ενώ στην επίθεση ξεκίνησαν οι Α. ΖίβκοβιτςΤάισονΚωνσταντέλιας και Τισουντάλι.

Απειλητικός, αλλά…

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει διαδρόμους, απέναντι σε έναν -ως συνήθως- καλά στημένο Άρη και η πρώτη απειλή ήρθε στο 10ο λεπτό, όταν μετά από πίεση ψηλά, οι “ασπρόμαυροι” έκλεψαν και ο Κωνσταντέλιας έκανε μαγική ενέργεια απέναντι σε τρεις αντιπάλους, με τους Μπακαγιόκο και Τάισον να συνεργάζονται ωραία και τον Έλληνα άσο να σουτάρει άουτ.

Έξι λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά, σε μία φάση όπου ο Κωνσταντέλιας έκλεψε και έπαιξε με τον Τισουντάλι, με τον Μαροκινό να πατάει περιοχή και να στρώνει στον πρώτο, που σούταρε, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στον Φρίντεκ, με τον Άρη από τη δική του πλευρά να “αγγίζει” το γκολ στο 23ο λεπτό, όταν ο 23′ ο Μόντσου εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ με το δεξί από τα αριστερά και η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα και έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 26′ ο “Δικέφαλος” είχε δοκάρι με τον Τισουντάλι, που πλάσαρε τον Κουέστα, αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης και ένα λεπτό μετά, ο Μαροκινός είχε και νέο δοκάρι, με τον Τάισον να κάνει ωραίο γύρισμα από τα δεξιά, για να πλασάρει αυτός εξ επαφής, αλλά να σταθεί άτυχος.

“Άγγιξε” το γκολ ο Κωνσταντέλιας

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ανέβαζε την πίεσή του και έκανε τους παίκτες του Άρη να χάσουν σε πολλά σημεία εύκολα την μπάλα, ωστόσο, στο 35′ απείλησαν και οι “κίτρινοι”, με τον Ντιαντί να εκμεταλλεύεται τις κόντρες και να σουτάρει και τον Κοτάρσκι να είναι σε ετοιμότητα. Το ντέρμπι είχε καλό ρυθμό και στο 38′, ο “Δικέφαλος” φώναξε ξανά “παρών”, με τον Όττο να ανεβαίνει από τα δεξιά και να γυρίζει στο ύψος του πέναλτι, όπου ήταν ο Κωνσταντέλιας, για να στείλει την μπάλα σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουέστα. Στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ είχε μία ακόμη σημαντική ευκαιρία με τρομερό σλάλομ του Κωνσταντέλια και σουτ που έφυγε έξω και κάπως έτσι, έκλεισε ένα πρώτο μέρος με αρκετές καλές στιγμές για τους “ασπρόμαυρους”, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν.

Ο Άρης “πάγωσε” την Τούμπα

Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Βέλεθ να έχει θέμα κι έβαλε τον Ρόουζ στη θέση του, με το δεύτερο μέρος να ξεκινάει με μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Τάισον να κάνει εντυπωσιακή προσπάθεια στα αριστερά και να τρέχει το… μισό γήπεδο, για να σουτάρει και να δει την μπάλα να περνάει μόλις άουτ, ενώ λίγο μετά, ο Άρης “απάντησε” με την εξ επαφής προβολή του Σίστο, όπου η παρέμβαση του Μπάμπα ήταν καθοριστική.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που προσπαθούσε να δημιουργήσει, ωστόσο, αυτός που βρήκε το γκολ ήταν ο Άρης, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στην Τούμπα στο 63′, όταν μετά από πλάγιο που εκτελέστηκε, ο Μανού Γκαρθία μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με δεξί σουτ με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Κοτάρσκι να αιφνιδιάζεται. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε στο παιχνίδι αρχικά τους Τσάλοφ και Καμαρά και μετά, τους Οζντόεφ και Ντεσπόντοφ και λίγο πριν το φινάλε, η ομάδα του είχε ένα ακόμη δοκάρι, όταν ο Μπάμπα σημάδεψε εξ επαφής την οριζόντια δοκό της εστίας του Κουέστα και παρά το γεγονός ότι πίεσε τον Άρη, δε βρήκε το πολυπόθητο γκολ.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (Καμαρά), Μπακαγιόκο (Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς και Τισουντάλι (Τσάλοφ)

Άρης: Κουέστα, Φρίντεκ, Μοντόγια, Μπράμπετς, Βελέθ (Ρόουζ), Σιφουέντες, Μόντσου, Σίστο (Σαβέριο), Μανού Γκαρθία (Νταρίντα), Ντιαντί (Σουλεϊμάνοφ) και Μορόν (Ζαμόρα).

https://www.paok24.com/podosfairo/516106/pali-sto-miden-me-ton-ari/

 

Πάλι στο μηδέν με τον Άρη… Σπατάλησε τις καλές του στιγμές και γνώρισε την ήττα ο ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.