Ασπρόμαυρο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Κ17.Την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με σκορ 0-2 πανηγύρισe ο ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K17.

Η ομάδα των Ορφανού και Κρινίτσα, σκόραρε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό, όταν ο Λύρατζης σέντραρε και ο Αρετής με κεφαλιά έγραψε το 0-1 για τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, στο 80ο λεπτό ο ΠΑΟΚ σφράγισε την νίκη, ξανά με τον Αρετή με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα. Επόμενη αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ Κ17 στην Σουρωτή υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό, ενώ οι κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Λαμία.
  
Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης Κ17: Νικολακίδης, Μαυρόπουλος, Σαλτσογλίδης, Σαχινίδης, Καπακτσόγλου, Χατζηβασιλείου, Βοριαζίδης (80’ Καραπαναγιωτίδης), Μπαζούκης, Μοσχόπουλος (55’ Σουγιολτσής), Παπασαραφιανός (70’ Κάλφας), Παλούκης (80’ Παπαδόπουλος). 

ΠΑΟΚ Κ17: Μαλιγίν, Μεγγίδης, Λύρατζης(53΄Λουτζανιώτης), Μόκρης, Αυγητίδης, Παπαδόπουλος, Κρομμύδας, Τασιούλας, Άρετης, Κάνιος(72΄ Καρασαββίδης), Χαλδέζος(72΄ Χριστοδούλου).

https://www.sdna.gr/podosfairo/1239472_aspromayro-ntermpi-tis-thessalonikis-stin-k17
 

Ασπρόμαυρο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Κ17.Την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με σκορ 0-2 πανηγύρισe ο ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K17. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.