«Kαθάρισε» τον Άρη η Κ17! Πρώτη φετινή νίκη για τον Δικέφαλο.

Με το διπλό από την έδρα του Άρη στο Φίλυρο, έφυγε η Κ17 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 0-2, για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από δύο συνεχόμενα ισόπαλα αποτελέσματα.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου:

Εκτός έδρας νίκη για την Κ17 επί του Άρη (0-2) στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Φίλυρο.

Η ομάδα των Ορφανού και Κρινίτσα πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε.Στο 4′ άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ με τον Λύρατζη να σεντράρει και τον Αρετή να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά.

Και στο 80′ και πάλι ο Αρετής, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το 0-2, που είναι και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Κ17, έπειτα από δύο ισοπαλίες.

Επόμενο παιχνίδι για την Κ17, αυτό της προσεχούς Κυριακής με τον Λεβαδειακό, στη Σουρωτή.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μαλιγίν, Μεγγίδης, Λύρατζης (53′ Λουτζιανιώτης), Μόκρης, Αυγητίδης, Παπαδόπουλος, Κρομμύδας, Τασιούλας, Αρετής, Κάνιος (72′ Καρασαββίδης), Χαλδέζος (72′ Χριστοδούλου).


https://inpaok.com/836655/katharise-ton-ari-i-k17/

 

“Καθάρισε” τον Άρη η Κ17

Εύκολο διπλό για τους “ασπρόμαυρους”

Με σχετική ευκολία, η Κ17 του ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη, κερδίζοντας με 2-0 τους “κίτρινους”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr:

Εκτός έδρας νίκη για την Κ17 επί του Άρη (0-2) στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Φίλυρο.

Η ομάδα των Ορφανού και Κρινίτσα πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε.

Στο 4′ άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ με τον Λύρατζη να σεντράρει και τον Αρετή να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά. Και στο 80′ και πάλι ο Αρετής, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το 0-2, που είναι και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Κ17, έπειτα από δύο ισοπαλίες.

Επόμενο παιχνίδι για την Κ17, αυτό της προσεχούς Κυριακής με τον Λεβαδειακό, στη Σουρωτή.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μαλιγίν, Μεγγίδης, Λύρατζης (53′ Λουτζιανιώτης), Μόκρης, Αυγητίδης, Παπαδόπουλος, Κρομμύδας, Τασιούλας, Αρετής, Κάνιος (72′ Καρασαββίδης), Χαλδέζος (72′ Χριστοδούλου).

https://www.paok24.com/podosfairo/516039/quot-katharise-quot-ton-ari-i-k17/

«Kαθάρισε» τον Άρη η Κ17! Πρώτη φετινή νίκη για τον Δικέφαλο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.