Δοκάρι ο Τισουντάλι και μεγαλές φάσεις με Κωνσταντέλια.Ανεπανάληπτη ευκαιρία από τον Μπάμπα στο 81" και δοκαρι!


 Οι δύο ομάδες μπήκαν με πάθος στο γήπεδο και μόλις στο 3' ήρθε η πρώτη τελική, με σουτ του Μορόν που κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτάρσκι.

Στο 10', έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντέλιας σούταρε, όμως, δεν βρήκε στόχο και στο 16' ο Τισουντάλι μπήκε στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε σώματα, όπως και του «Ντέλια» στην εξέλιξη της φάσης.

Ακολούθησε στο 23' το απευθείας κόρνερ του Μόντσου που παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα με τη βοήθεια του αέρα, ενώ στο 27' ο Μανού βρήκε τον Μορόν στην περιοχή, αλλά ο Ισπανός πλάσαρε αδύναμα και δεν ανησύχησε τον Κοτάρσκι.

Δοκάρι ο Τισουντάλι και μεγαλές φάσεις με Κωνσταντέλια

Από εκεί και πέρα ο Δικέφαλος πήρε τα ηνία. Στο 28' ο Τισουντάλι σημάδεψε το δοκάρι από τη μικρή περιοχή, μετά από γύρισμα του Τάισον, αλλά στο 36' ο Άρης «απάντησε» με σουτ του Ντιαντί από το ύψος της περιοχής που μπλόκαρε ο Κοτάρσκι.

Η κεφαλιά του Μιχαηλίδη στο δεύτερο δοκάρι στο 37' ήταν άστοχη, ενώ στο 38' ο Κωνσταντέλιας σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ότο γύρισε στο πέναλτι, ο νεαρός άσος πλάσαρε ανενόχλητος και είδε τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Ακόμη δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους ήρθαν στις καθυστερήσεις. Κατ' αρχήν με σλάλομ και πλασέ του Κωνσταντέλια, που κόντραρε και έφυγε ξυστά από το κάθετο δοκάρι και δευτερόλεπτα αργότερα, με κεφαλιά του Μιχαηλίδη που πέρασε άουτ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Άρη να απειλεί. Πιο συγκεκριμένα, στο 46', ο Μόντσου βρήκε με κάθετη τον Ντιαντί, αλλά ο νεαρός υπό πίεση δεν κατάφερε να πλασάρει με δύναμη.

Ο ΠΑΟΚ άγγιξε το γκολ στο 53' μετά από ατομική ενέργεια του Τάισον. Ο Βραζιλιάνος προχώρησε, την κατάλληλη στιγμή σούταρε, όμως, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και «έγλειψε» το κάθετο δοκάρι.

Τρομερή ενέργεια ο Μανού και 0-1

Ο Κοτάρσκι στο 57' έσωσε τους ασπρόμαυρους, αποκρούοντας με τα πόδια προβολή του Σίστο από τη μικρή περιοχή και στο 63' ο Άρης προηγήθηκε με πανέμορφο τέρμα του Μανού Γκαρθία. Ο Ισπανός μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία αιφνιδίασε τον Κοτάρσκι και άνοιξε το σκορ.

manu-aris.jpg



Ανεπανάληπτη ευκαιρία από τον Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ πίεσε στα επόμενα λεπτά και στο 70' ο Κωνσταντέλιας βρήκε δίχτυα, ωστόσο, λίγο πριν η μπάλα είχε βγει εκτός γηπέδου και, τελικά, δόθηκε κόρνερ. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά και έπρεπε να φτάσουμε στο 81' για να δούμε την επόμενη ευκαιρία.

Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ, ο Κεντζιόρα πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στον Μπάμπα μπροστά σε αφύλακτη εστία, ο οποίος, όμως, σημάδεψε το δοκάρι!

Στο 87' ο Τσάλοφ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, σούταρε με το αριστερό, αλλά ο Κουέστα ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Μέχρι το φινάλε, δεν καταγράφηκε άλλη αξιοσημείωτη φάση και έτσι ο Άρης έφυγε με το τρίποντο από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

MVP

Ο Μανού Γκαρθία ανέβασε αισθητή την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα γκολ κλάσης χάρισε στον Άρη τη νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Γερμανός Όσμερς δεν ήρθε αντιμέτωπος με κάποια δύσκολη φάση. Έβγαλε από το τσεπάκι του συνολικά πέντε κάρτες

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο (76' Οζντόεφ), Σβαμπ (69' Καμαρά), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον (76' Ντεσπόντοφ), Τισουντάλι (68' Τσάλοφ).

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ (45'+ Ροζ), Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί (74' Σουλεϊμάνοφ), Γκαρθία (81' Νταρίντα), Σίστο (74' Σαβέριο), Μορόν (81' Ζαμόρα).

https://www.metrosport.gr/o-ousiastikos-aris-pire-to-ntermpi-me-zografia-tou-manou-1051253

Δοκάρι ο Τισουντάλι και μεγαλές φάσεις με Κωνσταντέλια.Ανεπανάληπτη ευκαιρία από τον Μπάμπα στο 81" και δοκαρι! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.