Ο Γκόμεζ περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία του.

Ο ΠΑΟΚ τρέχει σερί αγώνων μέσα στον Σεπτέμβριο που σήμερα ολοκληρώνεται κι ο Μπάμπα δηλώνει διαρκώς παρών. Για τη θέση στα τέλη του Αυγούστου ήρθε ο Γκόμεζ που ακόμα περιμένει με μεγάλη υπομονή να μπει αρχικά σε αποστολή. Δε συνέβη με τον Άρη, δε θα γίνει με τη Στεάουα καθώς δεν έχει δηλωθεί και μένει να φανεί αν τελικά κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Λεβαδειακό (κι αυτός) την προσεχή Κυριακή.

https://paoknextgeneration4.blogspot.com
 

Δεύτερο εντός έδρας ντέρμπι στο μηδέν

Ο ΠΑΟΚ για δεύτερο σερί εντός έδρας ντέρμπι έμεινε στο μηδέν. Με δεδομένες τις προσθήκες των Τσάλοφ-Τισουντάλι και με την παραμονή των Αντρίγια, Τάισον, Ντέλια, Ντεσπόντοφ ελάχιστοι θα περίμεναν να μιλάμε για την τεράστια απώλεια του Μπράντον Τόμας κι όμως είναι γεγονός. Μένει να φανεί αν με τη Στεάουα ο ΠΑΟΚ ξεμπλοκάρει και συνοδεύσει τη δημιουργικότητά του με αρκετά τέρματα.

Τα μαγικά στημένα και η συνολική αστάθεια

 


Η φάση του Μπάμπα για το 1-1 γίνεται και πάλι από κόρνερ του Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος άσος μπορεί να έχει εξαιρετικές στημένες μπάλες, ωστόσο στο σετ παιχνίδι υστερεί. Φέτος αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο. Ειδικά όταν δε ξεκινάει βασικός, σπάνια προσφέρει κάτι και δυσκολεύεται να συμβιβαστεί με τον ρόλο του στο rotation. Ίσως σε αυτό το σημείο αξίζει κάτι περισσότερο ο Σορετίρε που μοιάζει συνολικά να έχει μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι του.

Πώς έφτασε σε Παβλένκα ο ΠΑΟΚ- Όλο το παρασκήνιο



Από την ώρα που προέκυψε πρόβλημα με τον Αντώνη Τσιφτσή, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα κι έψαξε τις επιλογές που υπάρχουν στην αγορά, με παίκτες που έμειναν ελεύθεροι πριν τις 11/9, που έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα.

Οι διαθέσιμοι τερματοφύλακες ήταν λίγοι κι αυτός που ξεχώρισε ήταν ο 32χρονος (με ύψος 1.96) Γίρι Παβλένκα, ο οποίος έμεινε τον Ιούνιο ελεύθερος από τη Βέρντερ κι έκτοτε δεν βρήκε ομάδα.

Ο Παβλένκα βρέθηκε το 2017 στη Βρέμη (τότε τον ήθελε ο Λούμπος Μίχελ στον ΠΑΟΚ, αλλά τα 3 εκατ. των Γερμανών και η προοπτική της Μπουντελίγκα τον οδήγησαν στην Βέρντερ) και την τελευταία 7ετία έκανε 221 συμμετοχές με τη φανέλα της.

Στις αρχές της προηγούμενης σεζόν είχε έναν τραυματισμό, ο δεύτερος τερματοφύλακας έγινε πρώτος κι έκτοτε ο Παβλένκα δεν ξαναμπήκε στην 11άδα.

Τον Ιούνιο το συμβόλαιό του έληξε, είχε συμφωνήσει προφορικά με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν πήρε έγκριση κι έμεινε χωρίς ομάδα…

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε επαφή μαζί του και συμφώνησε σε συμβόλαιο 1+1 χρόνου, έναντι περίπου 450.000 ευρώ το χρόνο. Το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί αυτόματα εφόσον κάνει το 50% των συμμετοχών.

Ο Παβλένκα μίλησε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς ψάχνει μια ομάδα με την οποία θα επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν ένα χρόνο, έδειξε πως έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και δέχτηκε να υπογράψει το συμβόλαιο που πρότεινε ο ΠΑΟΚ.

Πηγή: FORZA

Κορυφαίος του γηπέδου ο Όττο

Πήρε δεύτερο σερί παιχνίδι με τον Λουτσέσκου να επιλέγει να μη μοιράσει τον χρόνο με τον Σάστρε. Ο Ισπανός ήταν εξαιρετικός και πιθανότατα ο κορυφαίος του γηπέδου. Επελάσεις, συνθήκες για ασίστ (δείτε τη μεγάλη φάση του Κωνσταντέλια), ενώ κι αμυντικά με τον δυναμισμό του ήταν απροσπέλαστος. Πολύ θετική παρουσία στο σύνολό της.

Θετικό δείγμα από Μπακαγιόκο

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη να αντικαταστήσει τον Μεϊτέ. Ο Μπακαγιόκο έδειξε πως έχει τον ρόλο και χρειάζεται παιχνίδια. Μένει να φανεί κατά πόσο μπορεί να προσφέρει και δημιουργικά. Ο ΠΑΟΚ έκανε τη σωστή επιλογή κι ας καθυστέρησε χαρακτηρισμός, πέφτοντας στις διαδοχικές παγίδες της πλευράς Μεϊτέ. Αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη Μάλμε ...

Στα κόκκινα Μπάμπα-Κεντζιόρα

Ήταν φανερό χθες σχεδόν σε όλες τους κινήσεις. Μπάμπα και Κεντζιόρα κουβαλούν τεράστια επιβάρυνση. Ειδικά ο Γκανέζος χθες έμοιαζε καταβεβλημένος. Αναρωτιόμαστε αφού υπάρχει ο Γκόμεζ, ο Βιεϊρίνια, αλλά κι η λύση με Όττο αριστερά και Σάστρε δεξιά γιατί δεν πήρε ανάσες έστω για ένα ημίχρονο, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί κι η Στεάουα την Πέμπτη;

Ετοιμάζει Λόβρεν για Λειβαδιά

Απέναντι στη Στεάουα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κι όλα δείχνουν πως θα κάνει το ντεμπούτο του στη Λειβαδιά. Ο Κροάτης διεθνής στόπερ θα κληθεί να δώσει ανάσες στον Κεντζιόρα την ερχόμενη Κυριακή κι όλοι ελπίζουμε να πάμε στη διακοπή με μία νίκη που θα φέρει ηρεμία και ευκαιρία για δουλειά, καθώς η συνέχεια μετά την επιστροφή της ομάδας είναι ακραία απαιτητική.

https://paoknextgeneration4.blogspot.com/search?updated-max=2024-09-30T10:24:00%2B03:00&max-results=10
Ο Γκόμεζ περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία του. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.