Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β 1-1. Από ένα γκολ και τελικά από έναν βαθμό μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε έναν αγώνα με πολλές φάσεις και αρκετή ένταση στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον ΠΑΟΚ Β στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2, με τους Βολιώτες να προηγούνται και τον Δικέφαλο να ισοφαρίζει με πέναλτι του Κανίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Μοιρασμένο πρώτο μισό με πιο αποτελεσματική την Νίκη

Οι γηπεδούχοι με την πίεση από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, απειλώντας για πρώτη φορά την εστία του Μοναστηρλή με την συμπλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών με σουτ του Βερνάρδου, που βρήκε σε ετοιμότητα των τερματοφύλακα των ασπρόμαυρων. Δύο λεπτά αργότερα όμως, ο Βερνάρδος κατάφερε να σκοράρει, όταν ο Οικονομόπουλος έκανε την σέντρα, ο Τζιώρας έκανε το σουτ, το οποίο κόντραρε πάνω στον Σινανάι, με τον Βερνάρδο να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει το 1-0 για τους κυανόλευκους.

Αυτό ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να ψάξουν από νωρίς το γκολ. Σημαντικότερη φάση για τον ΠΑΟΚ Β στο 24ο λεπτό, όταν ο Γρόσδης έκανε την κάθετη πάσα στον Κανίς, ο τελευταίος προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα και τελικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Από εκεί και έπειτα, οι ασπρόμαυροι δημιούργησαν αρκετές φάσεις, με τον Γκούμα και τον Ουρτάδο, αλλά ο Τσέλιος επενέβη σωτήρια σε όλες τις περιπτώσεις.

Ισοφάριση ΠΑΟΚ Β και έπειτα διαχείριση

Σε ένα δεύτερο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις και αρκετή ένταση (πέντε κίτρινες κάρτες), στο 65ο λεπτό, οι ασπρόμαυροι κέρδισαν πέναλτι μετά την ανατροπή του Γκαντέλιο πάνω στον Κανίς. Ο τελευταίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ισοφάρισε σε 1-1 από την άσπρη βούλα. Η ομάδα του Γιώργου Κωστίκου είχε ακόμη μία καλή φάση στο 77΄, όταν ο Σμυρλής σούταρε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ. Οι Βολιώτες απάντησαν στις ευκαιρίες, με την κεφαλιά του Προδρομίτη και το σουτ του Οικονομόπουλου, όμως και στις δύο φάσεις ο Μοναστηρλής αντέδρασε σωστά και αποσόβησε τον κίνδυνο. 

Ως εκ τούτου, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με τον ΠΑΟΚ Β να αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας τον Μακεδονικό και την Νίκη Βόλου να φιλοξενείται στα Γιάννενα από τον τοπικό ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Τσέλιος, Οικονομόπουλος, Γκαντέλιο, Κούφας, Προδρομίτης, Σαλαμούρας, Νταμιάν Σίλβα, Τσιλιγγίρης (69΄ Δούμτσης), Βερνάρδος, Σαποβάλοφ (73΄ Σπυρίδης), Τζιώρας (69΄ Αρίας).

ΠΑΟΚ Β (Κωστίκος): Μοναστηρλής, Σινανάι, Τσαούσης, Τασιούρας (67΄ Κουλούρης), Λαγωνίδης, Γρόσδης (67΄ Ρουμιάντσεβ), Τσοπούρογλου, Γκούμας (67΄ Σπυράκος), Κανίς (85΄ Γκιτέρσος), Σμυρλής, Ουρτάδο (46΄ Φίλων).

https://www.sdna.gr/podosfairo/1239914_niki-boloy-paok-b-1-1 
Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β 1-1. Από ένα γκολ και τελικά από έναν βαθμό μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε έναν αγώνα με πολλές φάσεις και αρκετή ένταση στο δεύτερο ημίχρονο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.