«Ο Τσάλοβ είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ - Του αρέσουν όλα εκεί». Ο Αλεξάντερ Γκολόβιν μίλησε για την σχέση του με τον Φιόντορ Τσάλοβ και την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο μεσοεπιθετικός της Μονακό είναι συμπαίκτης με τον φορ του Δικεφάλου στην Εθνική Ρωσίας και με τοποθέτησή του στα ΜΜΕ της Ρωσίας, μίλησε για την απόφασή του να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, επιλέγοντας τον ΠΑΟΚ:

«Ναι, είδα το παιχνίδι που έπαιξε με την Γαλατασαράι. Μιλάμε συχνά, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, επικοινωνούμε καλά. Βασικά έμεινε ικανοποιημένος και έφυγε όπως ήθελε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, του αρέσουν όλα από ότι μου έχει πει», ανέφερε αρχικά ο Γκολόβιν. 

Στο αν θα είναι εύκολο να πάει στα πρώτα πέντε πρωταθλήματα μέσω του ΠΑΟΚ παρά απευθείας από την ΤΣΣΚΑ, ο Γκολόβιν επισήμανε: «Είναι σίγουρα πιο εύκολο. Έχουν παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Περισσότερος κόσμος παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα απ' ότι το ρωσικό, οπότε είναι λογικό να πάρει μια μεταγραφή για ένα πρωτάθλημα άλλο στην Ευρώπη».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1242912_o-tsalob-einai-haroymenos-ston-paok-toy-aresoyn-ola-ekei

 

«Ο Τσάλοβ είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ - Του αρέσουν όλα εκεί». Ο Αλεξάντερ Γκολόβιν μίλησε για την σχέση του με τον Φιόντορ Τσάλοβ και την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.