ΠΑΟΚ: Μύθοι και πραγματικότητα για τις «τάσεις φυγής» Ντεσπόντοφ. Τάσεις φυγής του Κίριλ Ντεσπόντοφ «αποκαλύπτουν» τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική για τον έμπειρο εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ώρες φιγουράρουν στον ελληνικό Τύπο δημοσιεύματα από την Βουλγαρία που μιλούν για τάσεις φυγής του Κίριλ Ντεσπόντοφ από τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως ψάχνει, ήδη, ομάδα για να ενταχθεί κατά τη χειμερινή διακοπή και έχει επικοινωνήσει με το πορτογαλικό πρακτορείο που τον εκπροσωπεί για να τον βοηθήσει να βρει επιλογή για τη μεταγραφή του εκτός Ελλάδας.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω «θέμα» είχε αναφερθεί από διάφορα ελληνικά μίντια που «ταξίδεψαν» στη Βουλγαρία και σήμερα... επιστρέφουν πάλι πίσω ως «αποκάλυψη» από την πατρίδα του Ντεσπόντοφ, διατηρώντας επί της ουσίας ανοιχτό ένα θέμα που ΠΑΟΚ και Ντεσπόντοφ το ξεκαθάρισαν από το καλοκαίρι. 

Όταν υπήρχε επαφή και προσέγγιση του ΠΑΟΚ από διάφορους «μνηστήρες» για τον 27χρονο, αλλά δεν υπήρχε στο μυαλό του Δικεφάλου ούτε σαν σκέψη το «διαζύγιο» με τον Ντεσπόντοφ. Όσο για τον ρόλο του στον Δικέφαλο, προφανώς αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, υπογραμμίζοντας στην κατ' ιδίαν συζήτηση που είχε μαζί του πριν από καιρό, πως περιμένει πολλά από εκείνον και είναι σίγουρος πως θα βοηθήσει, όπως πέρσι, την ομάδα.

Εκείνο που προκαλεί ερωτηματικά είναι το timing να «παίξει» ξανά και ξανά το θέμα. Σαφώς τον Ιανουάριο κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί, όχι μόνο με τον Ντεσπόντοφ, αλλά με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά για την ώρα τι ωφελεί η «εμμονή», όταν οι ασπρόμαυροι ψάχνουν τα πατήματα και τις ισορροπίες τους; Αν το πράγμα δεν προχωρήσει τους επόμενες μήνες, ούτε για τον ΠΑΟΚ, ούτε για τον Ντεσπόντοφ, προφανώς θα τεθεί θέμα για τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα...

https://www.sdna.gr/podosfairo/1242816_paok-mythoi-kai-pragmatikotita-gia-tis-taseis-fygis-ntespontof

 

ΠΑΟΚ: Μύθοι και πραγματικότητα για τις «τάσεις φυγής» Ντεσπόντοφ. Τάσεις φυγής του Κίριλ Ντεσπόντοφ «αποκαλύπτουν» τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική για τον έμπειρο εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.