ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ: Χειρότερα αποτελέσματα και λιγότερα γκολ. Η σύγκριση περσινής και φετινής αφετηρίας του Δικεφάλου στη σεζόν

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην δεύτερη φθινοπωρινή διακοπή των εθνικών ομάδων όντας πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League και συμμετέχοντας παράλληλα στο League Phase του Europa League.

Συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πετύχει χειρότερα αποτελέσματα, με λιγότερα γκολ, στον ίδιο ακριβώς αριθμό αγώνων. Πέρυσι η διακοπή των εθνικών ήταν μετά το 2-1 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στις 5 Οκτωβρίου. Ο ΠΑΟΚ ήταν στους ομίλους του Europa League, χωρίς όμως να κατέχει την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Φετος από τα προκριματικά του Champions League με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα έως σήμερα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν δώσει 15 επίσημα παιχνίδια και έχουν σκοράρει 29 τέρματα. Ο απολογισμός είναι 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Πέρυσι, από τα προκριματικά του Conference League μέχρι το παιχνίδι με την Άιντραχτ, ο ΠΑΟΚ σε 15 επίσημα παιχνίδια μέτρησε συνολικά 31 τέρματα! Ο απολογισμός του ήταν 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Κι όμως! Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στο πρωτάθλημα. Σαφώς στα παραπάνω θα πρέπει να συνυπολογίζεται και το γεγονός πως η ομάδα του Λουτσέσκου έχει «αναβαθμιστεί» ευρωπαϊκά, με τη συμμετοχή της στο Europa, αντί του Conference League. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως η μια ήττα είναι στα προκριματικά του Champions και οι άλλες δυο στο Europa.

https://www.paok24.com/podosfairo/517747/paok-cheirotera-apotelesmata-kai-ligotera-gkol/

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ: Χειρότερα αποτελέσματα και λιγότερα γκολ. Η σύγκριση περσινής και φετινής αφετηρίας του Δικεφάλου στη σεζόν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.