Και όμως ο ΠΑΟΚ, είναι πρώτος στα γκολ! Στην κορυφή της σχετικής λίστας οι πρωταθλητές παρά τα διάφορα θέματα


 Ο ΠΑΟΚ πάει στη διακοπή, πρωτοπόρος και στο +2 από τους διώκτες του, μετά το χθεσινό 0-2 στην έδρα του Λεβαδειακού, με τα γκολ των Καμαρά και Σβαμπ.

Το ενδιαφέρον από τη στατιστική απεικόνιση των πρώτων επτά αγωνιστικών της Stoiximan Super League, είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας, τους ενός γκολ από τα φορ τους στο πρωτάθλημα ως τώρα, είναι στην κορυφή της λίστας των ομάδων με τα περισσότερα τέρματα!

Ο ΠΑΟΚ έχει 13 ως τώρα, ο ΟΦΗ ακολουθεί με 12, η ΑΕΚ έχει 11 και η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από Ολυμπιακό και Ατρόμητο που έχουν από 10.

Από αυτά τα 13, μόλις το ένα έχει σημειωθεί από τα φορ του και συγκεκριμένα από τον Τισουντάλι στη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού.

Παρότι και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παραδέχθηκε χθες ότι με τα διάφορα καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν, η ομάδα θέλει το χρόνο της για να φτάσει στα δικά του στάνταρ απόδοσης και παρότι η κουβέντα για την αξιοποίηση των φορ συνεχίζεται, ο ΠΑΟΚ μετά από επτά αγωνιστικές, είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στη Stoiximan Super League και φυσικά, φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης.

https://www.paok24.com/podosfairo/517601/kai-omos-o-paok-einai-protos-sta-gkol/

Και όμως ο ΠΑΟΚ, είναι πρώτος στα γκολ! Στην κορυφή της σχετικής λίστας οι πρωταθλητές παρά τα διάφορα θέματα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.