ΠΑΟΚΑΡΑ βάλε ένα γκολ! Ο Δικέφαλος φτιάχνει ευκαιρίες, αλλά...

Δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ και τρίτη γενικά, καθώς μετά τις ήττες κόντρα στην Γαλατάσαραϊ εκτός έδρας και Άρη εντός έδρας, ήρθε ακόμη μία από την FCSB.

Μάλιστα, στα δύο τελευταία παιχνίδια τα οποία δόθηκαν στην Τούμπα κόντρα σε Άρη και FCSB, σε περίπου 200 αγωνιστικά λεπτά, το σύνολο του Λουτσέσκου δεν βρήκε καν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας φτιάχνουν πολλές ευκαιρίες, παίζοντας ωραίο και ορθολογικό ποδόσφαιρο, όμως λείπει η αποφασιστικότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, με πολλές λάθος αποφάσεις στις πάσες-κλειδιά, αλλά και με άσχημα τελειώματα.

Στο παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ, το οποίο είχε και τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας, ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα γκολ σε επτά τελικές προσπάθειες, όμως στα δύο επόμενα παιχνίδια, οι αριθμοί είναι συντριπτικοί υπέρ του Δικεφάλου, αλλά το σκορ… 0-1 κατά του.

Συγκεκριμένα, κόντρα στον Άρη οι Πρωταθλητές Ελλάδας απείλησαν 16 φορές την αντίπαλη εστία, με τις εννιά τελικές να είναι μέσα από την περιοχή των «κιτρίνων», χωρίς όμως να μπει η μπάλα στο… πλεκτό.

Κόντρα στην FCSB, ο ΠΑΟΚ ήταν ακόμα καλύτερος, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιώντας 27 (!) τελικές προσπάθειες, χωρίς να μπορέσει ωστόσο να σκοράρει.

Οι «ασπρόμαυροι» παίζουν καλά, δημιουργούν ευκαιρίες, κλέβουν μπάλες και βγάζουν αυτοματισμούς, όμως είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης στην τελική προσπάθεια και το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου θα το ξεπεράσει και όταν το ξεπεράσει θα είναι ένα… άπιαστο σύνολο. Μέχρι τότε υπομονή και γερό στομάχι.

https://inpaok.com/837456/paokara-vale-ena-gkol-2/

 

ΠΑΟΚΑΡΑ βάλε ένα γκολ! Ο Δικέφαλος φτιάχνει ευκαιρίες, αλλά... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.