«Χρίσμα» Σαββίδη σε Κατσαρή - Τι είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ! Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ είχε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης παρουσία και του Δημοκράτη Παπαδόπουλου με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ επί της ουσίας να δίνει το χρίσμα στον Θανάση Κατσαρή ενόψει των ερχόμενων εκλογών στη «μάνα του συλλόγου».

Επί μια δωδεκαετία, όσα και τα χρόνια του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ η σχέση τους είναι αγαστή, στενή και τους δύο άνδρες συνδέει μια ισχυρή σχέση αλληλοεκτίμησης.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω ο Ιβάν Σαββίδης σε σημερινή τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Θανάση Κατσαρή ουσιαστικά του άναψε το «πράσινο φως» ώστε να καταρτίσει τη νέα του λίστα και να δώσει κανονικά το παρών στις επερχόμενες εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ. 

Στα όσα σημαντικά είπαν οι δυό τους, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επεσήμανε το πόσο σημαντική θα είναι συνολικά για τον σύλλογο η ερχόμενη τριετία με τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου, ενώ στη συζήτηση υπήρξε αναφορά και για τη νέα Τούμπα.

Παρών στην κουβέντα ήταν και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος που αποτελεί μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως μέλος του ΑΣ και επί της ουσίας με το χρίσμα του Ιβάν Σαββίδη δόθηκε το έναυσμα ενόψει της επόμενης ημέρες στον Ασπρόμαυρο σύλλογο.

Σε ότι αφορά την Γενική Συνέλευση με θέμα την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου αυτή έχει οριστεί για τις 14 Οκτωβρίου και σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική ημερομηνία ορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1242649_hrisma-sabbidi-se-katsari-ti-eipan-gia-tin-epomeni-imera-toy-paok

 

«Χρίσμα» Σαββίδη σε Κατσαρή - Τι είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ! Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ είχε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης παρουσία και του Δημοκράτη Παπαδόπουλου με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ επί της ουσίας να δίνει το χρίσμα στον Θανάση Κατσαρή ενόψει των ερχόμενων εκλογών στη «μάνα του συλλόγου». Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.