«Βόμβες» Λουτσέσκου: «Μπορώ να φύγω αν δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος». Πυροδότησε “βόμβα” ο προπονητής του Δικεφάλου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Εμμέσως πλήν σαφώς άφησε υπονοούμενα, χωρίς όμως να κατονομάσει πρόσωπα που δεν τον θέλουν να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα. Αποστολή στην Λιβαδειά: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαϊρης

Ο Λουτσέσκου επέλεξε αυτή τη χρονική στιγμή για να ξεσπάσει. Κάποιος ή κάποιοι προφανέστατα κρίνοντας από τις δηλώσεις του, δεν τον θέλουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου υποστήριξε για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του αξιόμαχου Λεβαδειακού.

Αρχικά του ζητήθηκε από τους απεσταλμένους του ομίλου Metromedia να σχολιάσει το πρόστιμο που επέβαλε η διοίκηση στην ομάδα μετά τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα με την Γαλατασαραι, τον Άρη και την Στεάουα. Απάντησε πως δεν θέλει να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο για το πρόστιμο, δείχνοντας εκνευρισμό για το όλο θέμα.

Αμέσως μετά ρωτήθηκε εάν μπορεί να αποδειχθεί αυτή η νίκη ως μία από τις πιο κομβικές. Και απάντησε ως εξής:

“Εσείς, όπως και ο ιδιοκτήτης όταν κάνεις τόσες αλλαγές ουσιαστικά ξεκινάς από το μηδέν ίσως και πιο πίσω. Και όταν το κάνεις αυτό χρειάζεται χρόνος. Δεν γίνονται σε ένα βράδυ οι αυτοματισμοί μεταξύ των παικτών, σχέσεις που πρέπει ξανά να γίνουν. Αφού το σπάσαμε αυτό με τη ανανέωση σε πρόσωπα, ας αρχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε το ριμπίλντ.

Από όλα τα χρόνια που δουλεύω τον Νοέμβριο αποκτάμε χημεία. Ανεξάρτητα από την ποιότητα των παικτών, έχουμε παίκτες από διαφορετικές κουλτούρες, άλλος είναι από την Ανατολική Ευρώπη, άλλος από την Βόρεια, άλλος από την δυτική Ευρώπη. Είναι πολύ εύκολο να χαλάς και πιο δύσκολο είναι να φτιάχνεις. Ήμασταν τυχεροί να μπούμε στο Γιουρόπα Λιγκ, τυχεροί να έχουμε μία βάση από πέρυσι και να έχουμε τρόπο παιχνιδιού. Είχαμε δύο ευρωπαϊκά ματς με πολλές ευκαιρίες και κάναμε λάθη που πληρώσαμε επειδή αυτό συμβαίνει όταν χτιζουμε μία ομάδα.

Όταν υπάρξει χημεία είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία όχι όπως σαν φαινόταν. Είμαι εδώ αυτή τη νύχτα, δεν έχω πρόβλημα να πάω στη Θεσσαλονίκη και να πάρω τις βαλίτσες μου για το Βουκουρέστι, αν όλοι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αυτή την διαδικασία που εξήγησα.

Είμαι με μυαλό και ψυχή ήρεμος, έχω δείξει τι μπορώ να κάνω, αν δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος, μπορώ να φύγω” .


- Μιλάτε σαν να μην αναγνωρίζεται η δουλειά σας...

“Είμαι εδώ, είμαι αυτός, δεν λέω ότι μπορούμε να πάρουμε τίτλο ή το Γιουρόπα, λέω όμως ότι θα κάνουμε δουλειά.

Πρέπει να έχουμε ισορροπία και δεν πρέπει να κάνουμε πλάκα με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Δεν πρέπει να της βάζουμε τεράστια πίεση γιατί έτσι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε σωστές σχέσεις, γιατί δίνεις χώρο σε πράγματα που συμβαίνουν μέσα στην ομάδα και επηρεάζουν την ομάδα. Ποιοι είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, ποιοι όχι. Δεν μιλάω για εμάς μόνο, γενικά, στην Ελλάδα συμβαίνει. Το πιο δυνατό σημείο μας ήταν η ισορροπία”

https://www.metrosport.gr/vomva-loytseskoy-mporo-na-fygo-an-den-einai-kapoios-eycharistimenos-1056210

 

«Βόμβες» Λουτσέσκου: «Μπορώ να φύγω αν δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος». Πυροδότησε “βόμβα” ο προπονητής του Δικεφάλου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Εμμέσως πλήν σαφώς άφησε υπονοούμενα, χωρίς όμως να κατονομάσει πρόσωπα που δεν τον θέλουν να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα. Αποστολή στην Λιβαδειά: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαϊρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.