ΠΑΟΚ-Βικτόρια Πλζεν: Η απόδοση των παικτών του Δικεφάλου. Το Metrosport.gr σκιαγραφεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν. Από τον κακό Μπακαγιόκο, μέχρι τις αλλαγές που βοήθησαν ουσιαστικά για να έρθει η ισοφάριση στο φινάλε. Γιώργος Καστάνης

Κοτάρσκι: Έχει ευθύνη στις αποκρούσεις του, στα δύο γκολ της Βικτόρια, καθώς έπρεπε να απομακρύνει την μπάλα πιο πλάγια. Έκανε σπουδαία επέμβαση στο 0-2.

Σάστρε: Μέτρια η εικόνα του στο πρώτο μέρος. Δεν μπόρεσε στο διάστημα που αγωνίστηκε να κάνει κάτι περισσότερο δημιουργικά.

Κεντζιόρα: Πιο σταθερός στα μαρκαρίσματά του, σε σύγκριση με τους άλλους αμυντικούς.

Κόλεϊ: Μέτρια η εικόνα του στο πρώτο μέρος. Βελτιώθηκε εν μέρει στο δεύτερο ημίχρονο.

Όττο: Είχε «θέματα» στην άμυνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και ευθύνεται για το δεύτερο γκολ καθώς άφησε ελεύθερο τον Χάβελ να σκοράρει.

Καμαρά: Από τους πιο κινητικούς του ΠΑΟΚ με διάθεση να προσφέρει και στον επιθετικό τομέα και γενικά να δημιουργήσει.

Μπακαγιόκο: Κακή εμφάνιση. Δεν μπόρεσε να ενισχύσει την μεσαία γραμμή, παραμένει πολύ μακριά από τον Μπακαγιόκο που θυμόμαστε από άλλες ομάδες.

Αντρίγια: Είχε επιμονή. Έτρεξε. Παρά τα αρχικά λάθη του, κάλυψε τους χώρους. Πίεσε ψηλά. Δεν είναι ο περσινός Αντρίγια μέχρι αυτή την στιγμή. Έβγαλε την σέντρα για το γκολ της ισοφάρισης.

Κωνσταντέλιας: Μέτρια η εικόνα του. Παρά τις επινοήσεις του στην επίθεση, δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του. Είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Έχασε σπάνια ευκαιρία στο 80΄.

Τάισον: Ψάχνεται να βρει τα πατήματά του. Ήθελε να τρέξει και να προωθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ήταν εγκλωβισμένος.

Μπράντον: Από τους πιο δραστήριους σε ενέργεια και τρεξίματα, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Σβαμπ: Η είσοδός του, αντί του Μπακαγιόκο, άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ στην μεσαία γραμμή. Ηταν πιο ουσιώδης, προφανώς έπρεπε να παίξει από το ξεκίνημα.

Ντεσπόντοφ: Βοήθησε ουσιαστικά στην αλλαγή της εικόνας. Μπήκε με νεύρα στο 65΄ και στη συνέχεια κυρίως προσπάθησε από την δεξιά πλευρά να βγάλει επικίνδυνες σέντρες. Τα κατάφερε με μία σούπερ σέντρα για το 1-2.

Τισουντάλι: Με πολύ ωραία κεφαλιά στο 84΄ μείωσε το σκορ αξιοποιώντας την έξοχη σέντρα του Ντεσπόντοφ. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 85΄.

Μπάμπα: Με την παρουσία του, έφερε ισορροπία στην αριστερή πτέρυγα και βοήθησε στην ορθολογική ανάπτυξη του παιχνιδιού στα τελευταία λεπτά. Λύτρωσε την ομάδα με το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Τσάλοφ: Μπήκε στο 75ο λεπτό, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 77΄ για να μειώσει το σκορ. Και μία ακόμη στο 86΄. Δεν του βγήκαν οι φάσεις.

https://www.metrosport.gr/paok-viktoria-plzen-i-apodosi-ton-paikton-toy-dikefaloy-1067450

 

ΠΑΟΚ-Βικτόρια Πλζεν: Η απόδοση των παικτών του Δικεφάλου. Το Metrosport.gr σκιαγραφεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν. Από τον κακό Μπακαγιόκο, μέχρι τις αλλαγές που βοήθησαν ουσιαστικά για να έρθει η ισοφάριση στο φινάλε. Γιώργος Καστάνης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.