Oι αριθμοί του Λόβρεν στο ντεμπούτο του! Τι έκανε κόντρα στο Λεβαδειακό ο πολύπειρος στόπερ

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Ντέγιαν Λόβρεν, με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό να αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο κόντρα στον Λεβαδειακό, στη νίκη τον «ασπρόμαυρων» με 0-2, που τον έφεραν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κροάτης στόπερ σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχε καλές επαφές με τη μπάλα, έχοντας συνολικά 86% (59 στις 66) επιτυχία στις μεταβιβάσεις του, εκ των οποίων οι περισσότερες αφορούσαν την άμυνα, ενώ κατέγραψε κι ένα 75% σε μακρινές μεταβιβάσεις προς την επίθεση.

Το δυνατό του σημείο, κάτι που άλλωστε ήταν γνωστό, είναι η συνεισφορά του στο ψηλό παιχνίδι.

Ο 35χρονος κέρδισε επτά μονομαχίες στον αέρα, το 88% των όσων ενεπλάκη. κάνοντας ένα φάουλ υπέρ, κι ένα κατά.

Δείτε εικόνα από την «πρεμιέρα» του Κροάτη: 

 

https://inpaok.com/838012/oi-arithmoi-tou-lovren-sto-ntebouto-tou/ 

Το ντεμπούτο του Τζόναθαν Γκόμεζ σε… αριθμούς (pics)

Τα πεπραγμένα του 21χρονου μπακ στη Λιβαδειά

Την πρώτη του εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα» έκανε το βράδυ της Κυριακής (6/10) ο Τζόναθαν Γκόμεζ, ο οποίος κλήθηκε να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναμφίβολα, ήταν ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι για τον Δικέφαλο, ωστόσο κατάφερε να πάρει το διπλό, πετυχαίνοντας δύο late goals με τους Μαντί Καμαρά και Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αμερικανός αριστερός μπακ κλήθηκε να μπει στα… παπούτσια του Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος ήταν τιμωρημένος για τον αγώνα στη Λιβαδειά. Ο Γκόμεζ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας 84 επαφές με τη μπάλα και η ακρίβεια στις πάσες του έφτασε το 83% (40/48). Τρεις από τις έξι μακρινές του μπαλιές ήταν επιτυχημένες, ενώ βγήκε νικητής και σε τρεις μονομαχίες (3/10).

Έκανε ένα τάκλιν, αποσόβησε μία επικίνδυνη επίθεση μέσα από την περιοχή του Δικεφάλου, ωστόσο υπέπεσε και σε πέναλτι.

Το heatmap του Τζόναθαν Γκόμεζ

Στο 67ο λεπτό του αγώνα ο 21χρονος ακραίος οπισθοφύλακας υπέπεσε σε πέναλτι σπρώχνοντας τον Γιαννιώτα, με τον Βεργέτη να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού, μετά από χρήση του VAR. Αν και ο Γκόμεζ έκανε ένα λάθος, που θα μπορούσε να αποφύγει, εντούτοις αυτό δεν στοίχισε, καθώς η εκτέλεση πέναλτι του Μπάλτσι βρήκε το δοκάρι.

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά και για το ντεμπούτο μου. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχω διαπιστώσει πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Όσο για την φάση του πέναλτι, είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, ήταν λάθος μου, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός μπακ, μετά το τέλος του ματς.

https://inpaok.com/838000/to-ntebouto-tou-tzonathan-gkomez-se-arithmous-pics/

Oι αριθμοί του Λόβρεν στο ντεμπούτο του! Τι έκανε κόντρα στο Λεβαδειακό ο πολύπειρος στόπερ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.