Καμαρά: «Απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο με αυτή την ομάδα» (pic). Ο Μαντί Καμαρά μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, έδειξε για ακόμη μια φορά το έντονο δέσιμο που έχει αποκτήσει με τους συμπαίκτες του.

Ο 27χρονος χαφ ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τον ΠΑΟΚ αφού με υπέροχη κεφαλιά στο 87' άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο, δίνοντας την λύση στους «αασπρόμαυρους».

Μετά την λήξη του αγώνα, ο Καμαρά ανάρτησε φωτογραφία του μαζί με τον Τάισον από τον πανηγυρισμό του γκολ που σημείωσε και εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ.

«Απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο με αυτή την ομάδα. Πάμε ΠΑΟΚ», ανέφερε στο μήνυμα που ανάρτησε στα social media ο Μαντί Καμαρά.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1242108_kamara-apolambano-kathe-deyterolepto-me-ayti-tin-omada-pic

Η τρέλα των παικτών του ΠΑΟΚ με τον Καμαρά μέσα από την κάμερα του SDNA: «Νίκη κορυφής και ηρεμίας!»

Ως ένας από τους κομβικούς παίκτες της αναμέτρησης στη Λιβαδειά, ο Μαντί Καμαρά επιχείρησε να κάνει δηλώσεις για τη νίκη του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην κάμερα του SDNA: «Ήταν ένα δύσκολο, σκληρό παιχνίδι, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη, τους τρεις βαθμούς και βρισκόμαστε πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Νομίζω ότι μας δίνει πολλά αυτή η νίκη και η κορυφή της βαθμολογίας στην οποία βρισκόμαστε τώρα, μας προσφέρει μία ηρεμία και νιώθουμε ευχάριστα. Μπροστά μας υπάρχει η διακοπή των Εθνικών ομάδων και όταν επιστρέψουμε από αυτή θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι και καλύτεροι μετά το πέρας της διακοπής».

Μόνο που η επιλογή του 27χρονου να καθίσει έξω ακριβώς από τα αποδυτήρια, την ώρα που έβγαιναν οι συμπαίκτες του δεν αποδείχθηκε... σοφή απόφαση, με τον Καμαρά να μπαίνει στο στόχαστρο των ασπρόμαυρων:

Μιλώντας για τα πειράγματα από τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η απάντηση του Καμαρά ήταν απολαυστική: «Οι συμπαίκτες μου με φωνάζουν καρπούζι για κάποιο λόγο...».

Θυμίζουμε πως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ίδιος προχώρησε σε μία γεμάτη νόημα ανάρτηση και έδειξε με το μήνυμά του το έντονο δέσιμο που έχει αποκτήσει με τους συμπαίκτες του: «Απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο με αυτή την ομάδα. Πάμε ΠΑΟΚ».

Πίσω στα αγωνιστικά, για το ότι έρχεται ξανά από τον πάγκο και κρίνει ένα ακόμη παιχνίδι μετά από εκείνο το εκτός έδρας απέναντι στον Ατρόμητο: «Το σημαντικότερο για εμάς είναι το ότι ήρθαν οι τρεις πόντοι και όχι το ότι ήμουν εγώ που βρήκα δίχτυα».

Σε ερώτηση ότι τα πηγαίνει εξαιρετικά στο αντίπαλο τρίτο, κι αν του ταιριάζει καλύτερα; «Μου αρέσει πολύ να επιτίθεμαι, να κυνηγάω το γκολ στην αντίπαλη περιοχή, αλλά αν η ομάδα χρειάζεται και τα αμυντικά μου καθήκοντα, εγώ είμαι εδώ για αυτά και να βοηθήσω την ομάδα».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στο ότι ο ίδιος είχε ζητήσει λίγο χρόνο για να δείξει τον πραγματικό του εαυτό και αν αυτή είναι η καλύτερη του έκδοση μέχρι στιγμής, ανέφερε: «Είμαστε ένα νέο γκρουπ, νέοι ποδοσφαιριστές, νιώθω και εγώ πολύ καλά αυτή την περίοδο. Αγωνίζομαι κάθε φορά με νέο παρτενέρ στο κέντρο, αγωνιζόμουν επί σειρά ετών σε μία άλλη ομάδα, οπότε χρειάζεται να μάθω και εγώ τον τρόπο της ομάδας και των συμπαικτών μου».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1242192_i-trela-ton-paikton-toy-paok-me-ton-kamara-mesa-apo-tin-kamera-toy-sdna-niki


 

Καμαρά: «Απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο με αυτή την ομάδα» (pic). Ο Μαντί Καμαρά μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, έδειξε για ακόμη μια φορά το έντονο δέσιμο που έχει αποκτήσει με τους συμπαίκτες του. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.