ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ/ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 27/3/2016 ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG http://www.geoponos-bet-paok.blogspot.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/3/2016 
ΕΝΑ ΣΥΣ:3-5 2501=2,2489=Χ,2325-2477-2807=1 ΚΟΣΤΟΥΣ 4€ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ 962,28€ 
http://geoponos-bet-paok.blogspot.gr/search/label/Stoixima 

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

2470.     ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ
Η Αδελαΐδα (6-4-2 εντός) βρίσκεται μόλις ένα βαθμό από την πρώτη δυάδα και θα συνεχίσει να παλεύει γι’ αυτήν, αν στο πιο πρόσφατο ματς της είχε καταφέρει να κερδίσει τους πρωτοπόρους Γουόντερερς τώρα θα είχε θέση ισχύος. Οι ουραγοί και αδιάφοροι Μάρινερς (1-1-9 εκτός) μετά τις έξι σερί ήττες πήραν τον πόντο εντός έδρας από το Σίδνεϊ με 2-2, παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2. Έπαιξαν καλά στο τέλος του αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν την κακή εικόνα της αντιπάλου της. Ο άσος μόλις στο 1,30 όπως είναι λογικό, αν κάποιος τον βάλει σαν banker σε κάποια μικρή δυάδα (για όσους αρέσκονται σε τέτοιου είδους παιχνίδι) δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε.
2490.     ΚΟΡΔΟΒΑ – ΑΛΑΒΕΣ
Σε κακό φεγγάρι τόσο η Κόρδοβα, όσο και η Αλαβές. Οι δύο ομάδες χάνουν διαρκώς έδαφος στη μάχη της απευθείας ανόδου και επ’ ουδενί δε θέλουν να σκέφτονται την ήττα στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αρέσκονται σε παιχνίδι τακτικής οι φιλοξενούμενοι, με την κρισιμότητα του ματς να είναι τέτοια που δεν επιτρέπει άλλη επιλογή πλην του under 2, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,05 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
----.        ΤΟΥΡΚΙΑ U19 – ΙΣΡΑΗΛ U19
Μεγάλη νίκη για την Τουρκία στην πρεμιέρα, διέλυσε με 4-1 την Ελβετία και απέκτησε σοβαρές ελπίδες για να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου της. Το Ισραήλ αντιθέτως έχασε με κάτω τα χέρια από την Ιταλία (0-4), ψάχνει πια ένα θαύμα για να προκριθεί. Ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη δείχνουν να έχουν οι Τούρκοι, με βάση τα όσα είδαμε στις πρεμιέρες των δυο ομάδων.
----.        ΧΑΝΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Ακόμα ένα ματς των Χανίων που οι εταιρείες δεν το έχουν στο πρόγραμμα τους, πιστεύουμε ότι η Κέρκυρα θα δείξει την ανωτερότητα της και θα πάρει το τρίποντο, όμως χωρίς αποδόσεις δεν μπορούμε να κρίνουμε αν έχει αξία.
2476.     ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904
Η Ζάκυνθος (5-4-2 εντός) έχασε με 0-4 από την Κέρκυρα αρκετά εύκολα, με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει την Παναχαϊκή την προηγούμενη εβδομάδα και ουσιαστικά έχει σωθεί, αφού οι πιθανότητες της να πέσει είναι ελάχιστες. Η Αναγέννηση Καρδίτσας (3-1-7 εκτός) κέρδισε με 1-0 τον Πανσερραϊκό σε ένα άκρως οριακό παιχνίδι. Παίζει καλά τελευταία, κρατάει την άμυνα της στα περισσότερα ματς. Αρκετό Χ έχει το παιχνίδι, θα το αφήσουμε.
----.        ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΜΙΑ
Παιχνίδι που οι εταιρείες δεν μας έκαναν τη χάρη να βγάλουν αποδόσεις, αδιάφορο γι’ εμάς πάμε παρακάτω.
----.        ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
Όπως και τα ματς των Χανίων και της Καλλιθέας δεν έχουμε αποδόσεις, όπως περιμέναμε. Πάμε στο επόμενο, ο Κισσαμικός πάντως είναι καλύτερη ομάδα.
2475.     ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – ΤΡΙΚΑΛΑ
Σε ανοδική πορεία ο Πανσερραϊκός παρά την πρόσφατη ήττα του, έχει αποσπαστεί αρκετούς βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού κάνοντας πολύ καλό δεύτερο γύρο. Στην τέταρτη θέση τα Τρίκαλα που έρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, θέλουν να εξαντλήσουν όσες ελπίδες έχουν και να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την άνοδο. Αντιμέτωποι τα δύο «κανόνια» της κατηγορίας, Φουρτάδο και Κουσκουνάς (πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ με δώδεκα γκολ έκαστος), αξιόλογο δείχνει το 1,97 του GG στον StoiximanΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
2497.     ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
Ποντάρει πολύ στον παράγοντα έδρα η Γιαγκοστέρα προκειμένου να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Πολύ δύσκολα τα πράγματα όμως από τη στιγμή που απέχει 8 βαθμούς από την παραμονή της και εκτός έδρας δεν σταυρώνει βαθμό με τίποτα (0-2-14). Στο γήπεδο της είναι ανταγωνιστική, εκεί άλλωστε πήρε τους 23 από τους 25 συνολικά βαθμούς της. Καλύτερη ομάδα η Αλκορκόν αλλά το τελευταίο διάστημα κινείται στη μετριότητα. Ικανοί να μην χάσουν οι γηπεδούχοι, στο 1,825 παίζεται ο ασιατικός άσος +0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
2494.     ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΧΙΡΟΝΑ
Ματς για τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας αφού αμφότερες έχουν στόχο την άνοδο. Σε καλύτερη μοίρα και βαθμολογική θέση η Σαραγόσα που είναι αήττητη εδώ και επτά αγωνιστικές (4-3-0). Ανεβασμένη εσχάτως και η Χιρόνα που μετράει μόλις μία ήττα στα 10 τελευταία (5-4-1). Αμφότερες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα αμυντικά τους καθήκοντα, διαθέτουν άλλωστε τη 2η καλύτερη επίδοση με 25 τέρματα παθητικό. Προβάδισμα στα λίγα γκολ και το under 2,25 στο 1,925 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
2496.     ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Παιχνίδι-τελικός στη μάχη της παραμονής, με την Αλμερία να φιλοξενεί τη Μαγιόρκα. Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται σε καλή κατάσταση, διατηρούν ανέπαφη την εστία τους εδώ και τέσσερα ματς, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν σημαντικές ελπίδες σωτηρίας. Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται οι νησιώτες, οι οποίοι δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα και θα αφοσιωθούν ξανά στην άμυνα προκειμένου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Η κρισιμότητα του ματς, οι εξαιρετικές ανασταλτικές λειτουργίες των δύο ομάδων, αλλά και τα στατιστικά τους (19/30 under 2,5 οι γηπεδούχοι και 21/30 οι φιλοξενούμενοι), μας οδηγούν στο under 2, το οποίου βρίσκουμε σε απόδοση 2,05 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
2489.     ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Ο εξαιρετικός πρώτος γύρος της Μιραντές αποτελεί παρελθόν, αφού στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος η ομάδα του Κάρλος Τεράθας απογοητεύει, συμπληρώνοντας έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3). Αντεπίθεση διαρκείας πραγματοποιεί η Βαγιαδολίδ, η οποία έχει μόνο μία ήττα εδώ και έντεκα ματς πρωταθλήματος (5-5-1) και βρίσκεται μια ανάσα από την είσοδο στα πλέι-οφ. Η φόρμα των δύο ομάδων μας οδηγεί δίχως δεύτερη σκέψη στο 0:0 ασιατικό διπλό, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
2488.     ΛΟΥΓΚΟ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ
Δύσκολο πρόγραμμα έβγαλε η Λούγκο, κατάφερε να μη χάσει σε κανένα από τα τρία τελευταία της παιχνίδια και ελπίζει βάσιμα πια στην είσοδο στα πλέι-οφ. Παρόλα αυτά, καλείται να βελτιώσει την εντός έδρας συγκομιδή της, αφού στα 9 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της πανηγύρισε μόλις 2 φορές (2-4-3). Με το Θέσαρ Φερνάντο στο τιμόνι, η Αλμπαθέτε έδειξε πως διαθέτει την ποιότητα για να παραμείνει στην κατηγορία, επικρατώντας στο ντεμπούτο του της Οσασούνα με 3-1. Πήραν ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι και μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το «Άντσο Κάρο», με το Χ2 να πληρώνει 1,85 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
----.        ΕΛΒΕΤΙΑ U19 – ΙΤΑΛΙΑ U19
Απογοήτευσε στην πρεμιέρα της η Ελβετία, γνωρίζοντας τη συντριβή από την Τουρκία με 1-4, ελάχιστες πια οι ελπίδες της για πρόκριση από τον όμιλο (ψάχνει 2/2 νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων). Η Ιταλία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Ισραήλ, έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 4-0 και θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της, ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση του γκρουπ. Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι Ιταλοί, εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.  
----.        ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ U21 – ΣΟΥΗΔΙΑ U21
Σάκος του μποξ μέχρι στιγμής στον όμιλο το Σαν Μαρίνο με απολογισμό 0-1-6 και τέρματα 1-19, η Σουηδία μετράει ως τώρα 3-1-0 με τέρματα 10-1 και διεκδικεί ακόμα και την πρωτιά του γκρουπ με αντίπαλους τις Κροατία και Ισπανία. Φιλότιμο το Σαν Μαρίνο, ωστόσο δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στους Σουηδούς, κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην του διπλού θα είναι μεγάλη έκπληξη.
2524.     ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
Κυνική για ακόμα μία φορά η Ρουμανία, έβγαλε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων κόντρα στη Λιθουανία, ωστόσο με την Ισπανία δε θα κάνει αυτή παιχνίδι και θα αρκεστεί στο αγαπημένο της στυλ, να περιμένει τον αντίπαλο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν ικανοποίησαν στην Ιταλία, όπου χρειάστηκαν τις πολλές επεμβάσεις του Ντε Χέα για να μη χάσουν και διψούν για απαντήσεις στο Κλουζ. Δυσκολοκατάβλητη η ομάδα του Άνχελ Ιορντανέσκου, δέχεται γκολ με δυσκολία, αλλά θεωρούμε πως οι «φούριος ρόχας» θα ξεδιπλώσουν την ποιότητα τους στο χορτάρι και θα περάσουν νικηφόρα, με το συνδυασμό διπλού και under 3,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,15 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις με paysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ.
2534.     ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΚΑΜΠΑΛΕΡΟ ΝΤΕ ΖΕΜΠΑΛΟΣ
Ανεβάζει στροφές η Ολίμπια, τρέχοντας ένα σερί τριών νικών, με τελευταία αυτή κόντρα στη Ρίβερ (3-0 εκτός). Σε αντίθετη τροχιά η Καμπαγιέρο, αγνοεί τη νίκη για τέσσερα ματς, προερχόμενη από την εντός έδρας ήττα με 3-1 κόντρα στη Νασιονάλ. Άσος.
2726.     ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ
Ξεφούσκωσαν οι φιλοξενούμενοι, έπειτα από το φανταστικό ξεκίνημα, αγνοώντας τη νίκη για πέντε αγωνιστικές. Κακή εμφάνιση και ήττα με 1-0 κόντρα στην Πάστο εκτός έδρας για την Όνσε Κάλντας την προηγούμενη αγωνιστική. Σε αντίθετη τροχιά η Ριονέγρο, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση τους βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενη από τη νίκη με 3-2 εντός έδρας κόντρα στη Φορταλέζα. Δεύτερο ματς μέσα σε πέντε μέρες για τους γηπεδούχους, ίσως βγάλουν κούραση. No Bet.
2728.     ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Καμία από τις δύο δεν δείχνει να επηρεάζεται από τη συμμετοχή στο Λιμπερταδόρες, με τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα να είναι εξαιρετικά. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Κάλι, προερχόμενη από τη δύσκολη νίκη με 3-2 εντός έδρας κόντρα στην αξιόμαχη Κορτουλούα. Από το 1-1 κόντρα στη Μεντεγίν προέρχεται η Νασιονάλ, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη και άξιζε τους τρεις βαθμούς. Ποιοτικότερη ομάδα η Νασιονάλ, ενώ και η προϊστορία είναι με το μέρος της. Άσος.
2727.     ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ
Θετικά λειτούργησε η αλλαγή προπονητή για τη Σάντα Φε, η οποία νίκησε στο ντέρμπι κόντρα στη Τζούνιορ με 3-2 εντός έδρας. Άλλη μία φορά παρουσιάστηκε κάτω του μετρίου η Ουίλα σε αγώνα εκτός έδρας, χάνοντας από την κακή φέτος Τολίμα με 1-0. Δύσκολο έργο θα έχουν οι φιλοξενούμενοι στο υψόμετρο, ο άσος θα κάνει την εμφάνισή του.
2529.     ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΚΙΛΜΕΣ
Ευκαιρία για την Κίλμες να πλησιάζει την κορυφή του Α’ Γκρουπ, με νίκη από της Κίλμες πιάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας. GG & over 2,5 έληξαν τα δύο ματς που έχει δώσει στην έδρας της (με το ίδιο σκορ μάλιστα, 2-1). Σεφτέ στις νίκες έκανε η Κίλμες, 3-0 τη Σαν Λορέντζο μετά από τέσσερα συνεχόμενα «Χ». Σχεδόν τέσσερα γκολ κατά μ.ο. σημειώνονται στις αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας (6/7 GG και 5/7 over 2,5). Mε αυτά τα δεδομένα μεγάλο κρίνεται το 2,05 στο over 2,5 του Stoiximan, το οποίο αποτελεί και επιλογή των Young GunsΔιαβάστε περισσότερα εδώ.
http://www.betblog.gr/articles.aspx?aid=43725
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ/ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 27/3/2016 ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG http://www.geoponos-bet-paok.blogspot.gr Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 27, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.